Oszvald Marika lebetegedett, de nem önmagáért aggódik: Féltem az unokámat, az apukám 83 éves feleségét

Oszvald Marika drámai nyilatkozatban mesélte el, hogy koronavírusos lett, ezért veszélybe került a családi karácsony.

2023. december 22., 08:58

Szerző:

Oszvald Marika pont a legrosszabbkor lett koronavírusos! A 71 éves operettsztár tavaly decemberben is lebetegedett, és idén újra elővette a covid. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő súlyosabb tünetek nélkül megússza a fertőzést, de ettől még veszélybe került a nagy, közös, családi karácsonyozás.

„Összehoztam a rokonságot, csaknem húszan jönnek hozzánk, emlékezetessé szeretnénk tenni a karácsonyt. De most, hogy covidos lettem, attól tartok, hogy a végén én nem fogok tudni részt venni az ünneplésben. Féltem az unokámat, az apukám 83 éves feleségét, a szeretteimet, nem szeretnék senkit sem megfertőzni”

– nyilatkozta aggódva Oszvald Marika a Bors című kiadványnak.

Ez a karácsony már csak azért is különleges, mert az első igazi karácsonya lesz az operettsztár unokájának, aki tavaly ilyenkor még túl kicsi volt. Érthető, hogy Oszvald Marika nagyon nem szeretne kimaradni az ünnepből:

„másfél éves az unokám, miatta csináljuk a nagy felhajtást. Plafonig érő karácsonyfával, ajándékokkal készültünk. Szétosztottuk, ki, mivel készül. Lesz halászlé, sült húsok, töltött csirke, én pedig a halat fogom elkészíteni, illetve vállaltam még a majonézes és ecetes burgonyát is. Arra gondoltam, a legrosszabb esetben beküldöm vagy magam viszem be és csak leteszem az ajtó elé, hogy semmi nem menjen kárba.”

Ha máshogy nem, Oszvald Marika a legrosszabb esetben Skype-on keresztül kapcsolódik majd be az ünneplésbe.

A színésznő egyébként nemrég a Több, mint testőr című műsorban nyilatkozott a karácsonyi készülődésről a TV2-nek.

(Kiemelt kép: TV2/Több mint testőr)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.