Ilyen állapotban van Oszter Sándor özvegye, aki súlyos balesetet szenvedett

Hírek érkeztek Failoni Donatella állapotáról. 

2022. május 14., 10:43

Szerző:

Mint megírtuk, súlyos baleset érte Oszter Sándor özvegyét, Failoni Donatellát. A zongoraművész elesett és eltörte a vállát. A balesetet követő éjszaka pedig hatalmas fájdalmakkal telt számára. Oszter Alexandra, a művésznő lánya adott hírt az édesanyja állapotáról. 

Most Failoni Donatella maga mesélte el a Blikknek, hogyan történt a baleset. Arra is fény derült, hogy a lánya volt az, aki székesfehérvári kórház sürgősségi osztályára szállította, miután megtörtént a baj. A baleset miatt most négy hét kényszerpihenő vár Oszter Sándor özvegyére.

„Reggel mentem ki a házból, és félig még aludtam, nem figyeltem eléggé és hasra estem. Sajnos, eltört a vállam, de szerencsére megúsztam a műtétet, mert csak kicsit mozdult el a csont”

- mesélte Failoni Donatella a lapnak.

A zongoraművészt az elmúlt években több súlyos baleset is érte: több karambolnak is részese volt, az egyik miatt még a jogosítványát is elvették, mert ittasan vezetett, valamint néhány éve a ház falára kúszó növényt metszette, amikor megcsúszott és a párkányról a földre zuhant, órákig feküdt magatehetetlenül, mire egy ismerőse észrevette. Egy évvel később pedig egy méhcsípés okozott nála súlyos allergiás rohamot. 

Még több hír Oszter Sándor haláláról 

Megrázó képet tett közzé Oszter Sándor özvegye

Oszter Sándor milliárdos vagyont hagyott 11 éves unokájára

Orbán Viktor is elköszönt Oszter Sándortól

(Kiemelt kép: dfp.hu)