Orbán Viktor ezt üzente Delhusa Gjonnak

Delhusa Gjon azt mondja, nagyon meglepődött Orbán Viktor üzenetén.

2023. augusztus 10., 13:01

Szerző:

Nagy János államtitkár adta át Delhusa Gjon számára Orbán Viktor üzenetét. Magyarország miniszterelnöke a zenészt a születésnapján köszöntötte: Delhusa Gjon tegnap lett kerek 70 éves. A hivatalos üzenetben a következők állnak a Nagy János által a Facebookon megosztott poszt szerint:

„ha az embernek éppen nincs lehetősége ellátogatni a görög vagy albán tengerpartra, akkor elég belehallgatnia az Ön mediterrán életörömöt sugárzó slágereibe, hogy máris jobban érezze magát. Köszönjük, hogy több mint fél évszázados pályafutása során ma is ugyanazzal a lelkesedéssel hirdeti a zene gyógyító erejét, mint amivel annak idején, 18 esztendősen egy csapásra beleírta magát a magyar popzene történetébe. Engedje meg, hogy a 70. születésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok, pályatársak és rajongók sorába állva én is tisztelettel köszöntsem, valamint jó egészséget, és zenélésben, motorozásban egyaránt bővelkedő éveket kívánjak.”

Íme a közös fotó.

A képet természetesen maga Delhusa Gjon is megosztotta, hozzátéve, mennyire meglepődött, hogy a miniszterelnök gratulált neki. Mi talán annyira nem is lepődtünk meg, hiszen Orbán Viktor az utóbbi időben rendszeresen parolázik a kormányhoz közel álló celebekkel Rúzsa Magditól Kis Grofóig.

És nem is itt végződtek a zenész számára a meglepetések, mert a Mokkában szintén felköszöntötték őt csütörtök reggel. Erről videót tudunk mutatni.

(Kiemelt kép: Delhusa Gjon hivatalos Facebook-oldala)