Családi titok: kiderült, miért vették el Delhusa Gjontól az elsőszülött fiát

Delhusa Gjon nem lehetett a fia mellett. 

2023. február 23., 08:52

Szerző:

Delhusa Gjon soha nem hallott családi titkokat árult el. Kiderült, hogy az énekes, miért nem lehetett az elsőszülött fia mellett. A volt párjával annyira megromlott a viszonyuk, hogy a német modell eltiltotta a közös gyermeküket az édesapjától. 

Az énekes elmondta, hogy Philip 5 éves koráig együtt voltak a volt párjával. Delhusa Gjon volt az, aki több időt töltött a gyermekkel, mert a német modell járta a világot, így rámaradt a gyereknevelés. A zenész vitte koncertekre és külföldi utakra az imádott fiát. A pár kapcsolata azonban megromlott, és a szakítás mellett döntöttek.

„Végül úgy lett vége a kapcsolatunknak, hogy kidobott otthonról, és még a fiamtól is eltiltott, a bíróságon távoltartást kért ellenem”

- vallotta be a Story magazinnak Delhusa Gjon.

Az énekes nem volt német állampolgár, valamint hivatalosan házasságot sem kötöttek a párjával, ezért el kellett hagynia Németországot, és a fiát sem vehette magához. Delhusa Gjon hazaköltözött Magyarországra, és itt kezdett el küzdeni azért, hogy újra a fiával lehessen.

„Az első gondolatom az volt, hogy ellopom a gyereket, de a barátok ettől visszatartottak, ahogy attól is, hogy önkezűleg vessek véget az életemnek. Kész lettem volna rá, mert egyszerűen nem bírtam Philip nélkül”

- vallotta be az énekes.

Kiderült, hogy 8 évig nem látta egymást apa és fia, de amikor Philip már elég nagy volt, és egyedül közlekedett Berlinben, a nagymamájánál titokban találkozott az édesapjával. Amikor a fiú betöltötte a 18. életévét már Magyarországra költözött, és az énekessel élt. 

„Eltelt fél év, Philip betöltötte a 18. évét, összecsomagolt otthon és eljött Magyarországra. Újból becsöngetett hozzánk és attól kezdve együtt éltünk. Akkor tudtam csak meg, hogy 15 éves kora óta készül arra, hogy velünk éljen, ezért titokban megtanult magyarul”

- nyilatkozta a lapnak az énekes. 

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)