Sasszeme van, ha 12 másodperc alatt kiszúrja a rejtett tárgyat a játékkacsák között

A játékkacsák között megbújt egy oda nem illő tárgy is ebben az optikai csalódásban. Ön megtalálja? 

2024. augusztus 27., 19:15

Szerző:

A szakértők szerint csak az igazán sasszeműek szúrják ki pilanatok alatt a játékkacsák között bújkáló tárgyat ebben az optikia csalódásban. Rekordmagas IQ-ra utal, ha önnek ez 12 másodperc alatt vagy azon belül sikerül. Gyerünk, tegye próbára a tudását! 

Egy kis agytorna

Ahogy azt már többször is említettük ezek a trükkös kis feladványok nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy karban tartsa az elméjét. Az agytorna ugyanis nem csak szórakoztató lehet, hanem az egészség megőrzése szempontjából is fontos. Az efféle rejtvények rendszeres megoldása a kutatások szerint csökkentheti a demencia, valamint az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. Bár konkrét bizonyítékok még nem állnak rendelkezésre ezen a téren, de a tudomány folyamatos vizsgálja, hogy valóban segíthet-e a kognitív funkciók megőrzésében, ha valaki rendszeresen tréningeli az agyát. Akárhogy is legyen, ezek a játékok kellemes időtöltésnek is nagyon jók. Mai feladványunk nem annyira könnyű, de mi hisszük, hogy önnek ez meg sem kottyan. 

Szóval akkor jöjjön a játékkacsákról a fotó: 

Indul a visszaszámlálás 

Önnek az a feladata, hogy a fenti képen megtalálja azt a tárgyat a játékkacsák között, ami nem illik oda. Viszont erre csak 12 másodpercet adunk, szóval igyekezzen, mert már ketyeg az óra. 

12...

11...

10...

9...

8...

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...Vége, az idő lejárt! 

Megtalálta? 

Na, ön megtalálta? Amennyiben igen, akkor gratuálunk, önnek aztán nagyon éles szeme van, minden hibát azonnal kiszúr. Ha ez most nem sikerült, akkor sem kell aggódni, szerencsére itt, a 168 oldalán számos hasonló rejtvényt találhat, szóval lesz lehetősége még gyakorolni. No, de akkor nézzük a megoldást. 

Bizony, az ott egy szappandarab a játékkacsák között, azt kellett volna megtalálni: 

Ha tetszett a játék, akkor további fejtörőket itt talál: 

Ön egy igazi lángelme, ha kevesebb, mint 7 másodperc alatt megtalálja az elveszett zoknit

Lehetetlen házikó: ha 15 másodperc alatt rájön, hol a hiba a képen, akkor ön a legintelligensebb 5%-ba tartozik!

Idősebbek előnyben: kitalálja, mi való a kérdőjel helyére a Venn-diagram közepén?

(Forrás: Express, Kiemelt kép forrása: Bright Side)