Nem Opitz Barbi az egyetlen sztár, akinek a meztelen tartalmaival visszaéltek

Opitz Barbi nem az egyetlen magyar sztár, akinek visszaéltek a bizalmával.

2022. július 8., 13:11

Szerző:

Mint megírtuk, meztelen videó kezdett terjedni az interneten, amelyen Opitz Barbi látható. Az énekesnő bizalmával a volt barátja élt vissza. A sztár érthető módon hatalmasat csalódott, hiszen sosem gondolta volna, hogy az akit szeretett így hátba támadja. Az elmúlt időszakban azonban nem Opitz Barbi volt az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki így járt: Gáspár Evelin és Ferenczi Kamilla is átélték a helyzetét.

Áprilisban Ferenczi Kamilla, az X-Faktor felfedezettje mesélte el kamerák előtt, hogy csúnya bosszú áldozata lett. Ferenczi Kamilla exe még jó pár évvel ezelőtt készített erotikus felvételt a lányról, amit az ő beleegyezése nélkül akkor közzétett a világhálón. Ám, mióta az énekesnő az X-Faktorban feltűnt, a párja újra bosszúhadjáratot indíthatott ellene, ugyanis a videó újra kering a neten. Az erotikus felvétel a lány családjához, barátaihoz és a rajongóihoz is eljutott. Ferenczi Kamilla a kamerák előtt elárulta, hogy tudatmódosító szerek alatt állt, fogalma sem volt róla, hogy a barátja felvételeket készít róla.

A tavalyi év során pedig Gáspár Evelin ellen esküdött bosszút a volt párja. A férfi eleinte zsarolta és zaklatta Gáspár Győző lányát, majd végül ki is posztolta a képeket. Gáspár Evelin azért is mesélte el akkor a saját történetét, mert így szeretett volna segíteni azokon, akik hasonló helyzetbe kerülnek. 

„Pár napja kitette őket az internetre, és bár gyorsan törölte, így is rengeteg emberhez eljutott. Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, hogy körbeküldi mindenkinek, de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért. Hazugságokat terjeszt rólam, hogy leszbikus vagyok, drogozom, sőt, árulom is a kábítószert. Nem elég, hogy hónapok óta verbálisan és érzelmileg is bántalmaz, miután a hétvégén elmentem a rendőrségre és feljelentettem zaklatásért, az egész családja idejött és botrányosan viselkedtek, üvöltöttek, kiabáltak. Nagyon megijedtünk. Megfenyegettek, hogy vonjam vissza a feljelentést, és hogy gondolkozzak el, hogy jobb lenne nekem is, ha felhagynék a celebléttel, visszamennék a fiúhoz és gyereket szülnék neki, de hát erről szó sem lehet. Látni nem akarom többé!”

- nyilatkozta a Blikknek tavaly.

 Még több hír

Borbás Marcsi őszintén vallott egy fontos dologgal kapcsolatban

Fotók - Varga Feri és Balássy Betty hatalmas fogyása: összesen 75 kilótól szabadultak meg

Galambos Lajos szerint MC Hawer milliókkal rövidítette meg, ebből még per lehet

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)