Halloweenellenes kirohanás: van egy magyar híresség, aki utálja ezt az ünnepet

Az énekes szerint az itthon egyre népszerűbb ünnep „baromság”.

2021. november 1., 10:32

Szerző:

Évről évre egyre népszerűbb hazánkban is a Halloween. Idén a Dancing With The Starstól Vajna Tímea Instagramjáig mindenhol megjelentek a töklámpások és félelmetes jelmezek, ahogy azt annak idején az amerikai filmekből megismertük. A tendencia egyértelmű: lassan ugyanolyan teljes jogú ünnepé válik a Halloween itthon is, mint az angolszász országokban.

Kivételnek számítanak azok, akik nem örülnek ennek a trendnek, de Oláh Gergő azok közé tartozik, akik bevallják, idegesíti őket, hogy átvettük ezt az ünnepet Amerikából. A 2012-es X-faktor nyertese, akinek nemrég született meg ötödik gyermeke, a következőt írja a Facebookon:

„kiteszünk jövőre egy táblát, most nem tettünk, mert eszünkben sem volt, hogy ez van... A 4. csapatot küldtem el, közülük az egyiket indulatosabban, mert kétszer ébredtek fel a kicsik ez miatt a baromság miatt, mert pofátlanul, este kopognak, csengetnek, undorítóan, gyerekek számára, félelmetesen kifestve, öltözve...
Köszönjük szépen, nem vagyunk amerikaiak, ezt nem követjük, nem tartjuk ezt az őrültséget jópofa dolognak, nem kérünk belőle! Nem jó buli!
Nem is értem azokat a szülőket, akik a saját gyerekeiket is bevonva, kicsiket nagyokat, a félelemkeltést, a rémisztgetést, véres öltözeteket, arcfestéseket, jópofának, viccesnek és jó bulinak tartják...
A lelki, szellemi oldalát nem is említem! (Bár az a legrosszabb része)”

– írja a 32 éves énekes.

(A fent kiemelt kép illusztráció, fotó: Shutterstock/Sophon Nawit)