Kiderült, miért vadásztak Oláh Gergőre zsaruk: fogdába is került

Oláh Gergőt a gyorshajtásai miatt keresték.

2022. december 19., 06:22

Szerző:

Oláh Gergő jogosítványát több gyorshajtás és szabálysértés miatt vonták be. Az énekes azonban ennek ellenére autóba ült, ezért miután rendőrkézre került, fogdába küldték 3 napra. A Blikk információi szerint a rendőrség már vadászott rá az utóbbi időben. 

Az érdekesség, hogy Oláh Gergő korábban a rendőrség kampányarca is volt, most pedig 300 ezer forintos bírságot szabtak ki rá, valamint a jogosítványát is bevonták 3 hónapra. Egy bennfentes rendőrségi forrás elárult néhány részletet: 

„Már vadásztak rá, mert notórius gyorshajtó. Mivel 2015-ben szerepelt egy rendőrségi kampányban és klipben, amely a roma fiatalok számára népszerűsítette a rendőri hivatást, azt hitte, „sérthetetlen”. Vélhetően ezért is mert autóba ülni, miután bevonták a jogosítványát”

- mondta a bennfentes a Blikknek.

Oláh Gergő a közösségi oldalán szólalt meg: 

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm, olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos, össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre! Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni a félreértések miatt: 10 éve van jogosítványom! Több mint 1 millió km-t vezettem le! Soha nem volt semmilyen balesetem! Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután!!! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!”

- írta az énekes a közösségi oldalán.

(Kiemelt kép: Oláh Gergő Instagramja)