Oláh Gergő elvett 1 milliót a Farm VIP főnyereményéből, íme, miért döntött úgy, hogy viszi az összeget

Oláh Gergő döntése nyomán a végső győztes ennyivel kevesebbet kap majd.

2021. december 15., 09:57

Szerző:

Drámai jeleneteket produkált a Farm VIP című reality legutóbbi epizódja a TV2-n, és az események középpontjába ezúttal Oláh Gergő került. A most 33 éves X-Faktor-győztes megnyert egy termelési feladatot a celebes-gazdálkodós vetélkedőben, és ennek nyomán egy döntéshelyzet elé állították. Ahogy azt Demcsák Zsuzsa műsorvezető elmagyarázta, Oláh Gergő két lehetőség közül választhatott: vagy a csapatát segíti, hogy a végső feladat megnyerésének jobb eséllyel induljanak neki, vagy saját magát jutalmazza meg, méghozzá egymillió forinttal, ami a végső, 13 milliós fődíjból vonódik le.

Nos, Oláh Gergő az utóbbi lehetőséget választotta, és a következőképpen indokolta meg, hogy miért:

„nem akarom hosszan magyarázni a dolgot, de nehéz másfél év van mögöttünk. És egy óriási csoda fog érkezni az életünkbe, egy újabb gyermek, akinek nagyon szeretnék mindent megadni a legjobb minőségben és mértékben, úgyhogy ne haragudjatok, de a pénzt választom.”

Íme a jelenet.

A Farm VIP felvételei egyébként még a nyáron voltak, azóta megszületett a fent említett gyermek, aki Oláh Gergőék ötödik gyermeke. A kislányt Hollinak hívják, és a nevet elég egyedi módszerrel választották ki a szülők – ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashatja el a részleteket.

(Kiemelt kép: Oláh Gergő Instagramja)