Napi horoszkóp – 2021.07.06.

Horoszkóp keddre. Hatalmas mélységek és magasságok várhatóak ma.

2021. július 6., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A rutinmunka lesz az, ami ma legjobban idegesíti a Kosokat. Rengeteg papírmunka, táblázatok, adminisztráció vár rá, amihez túl türelmetlen. Viszont ezen is túl kell esnie, és azt jobb mielőbb!

Bika (04.20 - 05.20)

A Bika egy-egy konfliktusban elfeledkezhet arról, hogy nem mindenki látja úgy a dolgokat ahogy ő, és közel sincs mindig neki igaza. Ma is ez fog történni, és ha nem lesz belátással a másik fél felé, nagyon megnehezítheti a saját dolgát is hosszútávon.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az Ikrek ma szembesülhet egy olyan kritikával, amit nagyon nem kezel jól, legfőképpen azért, mert egy számára kedves embertől érkezik. Érthető, viszont ha a kezdeti düh lecseng, tényleg sokat tanulhat belőle!

Rák (06.22 - 07.22)

A Rák mostanában hagyta, hogy sodorja az ár, hogy csak történjenek vele a dolgok. Ma viszont eljött az ideje átvenni az irányítást a saját élete felett! Feltéve, ha szeretne továbblépni a mostani, egyre kényelmetlenebb helyzeten...

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az Oroszlán ma bal lábbal kel fel, és ez rossz hangulat kitarthat nála egész nap. Pedig sokan próbálják felvidítani, és összességében sok pozitív dolog történik vele, de valahogy ma mégsem tud értékelni semmit. Holnap jobb lesz!

Szűz (08.23 - 09.22)

Óriási változások várhatnak a Szűzre! Elsősorban a munkahelyén jelenthetnek be újításokat, de az is lehet, hogy költözésről vagy párkapcsolati fordulópontról van szó. Egy biztos, pozitív változás lesz!

Mérleg (09.23 - 10.22)

A Mérleg nem szeret kiállni magéért, de ma pont arra lesz szüksége, hogy merész, határozott és egy kicsit rámenős legyen. Csak így tudja majd érvényesíteni a saját érdekeit!

Skorpió (10.23 - 11.21)

A Skorpiónak ma igazán romantikus napja lesz! Bár nem a műfaja az érzelgősség, ma mégis hagyja, hogy elhatalmasodjanak rajta az érzelmei, de kivételesen ez boldoggá teszi.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ha a Nyilas nem akarja az egész napot, sőt hetet veszekedéssel tölteni, kénytelen lesz háttérbe szorítani az egóját, félretenni a büszkeségét, és bocsánatot kérni, vagy legalább kompromisszumot kötni. Nem lesz egyszerű, de megéri!

Bak (12.22 - 01.19)

A Bak mostanában a szokásosnál is jobban a munkájára koncentrált, az elmúlt napokban lényegében semmi más nem létezett számára. Hiába van még csak kedd, legalább egy délutánra vagy estére ideje lazítania!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Bármilyen programra is hívják a Vízöntőt, ma nem mondhat nemet. Mostanában az összes bulit, vacsorát, baráti beszélgetést lemondta, és inkább egyedül volt, de itt az ideje végre előbújnia a csigaházából és élvezni a nyarat.

Halak (02.19 - 03.20)

A Halaknak ma különösen jó a hangulata, vidám, energikus és könnyed, ami jó hatással van a munkájára és a környezetére is! Ma tényleg minden összejön neki, amibe csak belekezd.

(Kiemelt kép: Shutterstock)