Napi horoszkóp, 2021. szeptember 22.: a Halaknak ez lesz élete egyik legjobb napja, a Bikának a sarkára kell állnia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán!

2021. szeptember 22., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Tartalékolja az energiáit délutánra, mert a nap első fele könnyű lesz ugyan, de később több olyan problémába is ütközik, amihez koncentrációra, éberségre és kitartásra lesz szüksége.

Bika (04.20 - 05.20)

Ma semmiképp se engedje, hogy mások beleszóljanak az életébe, a döntéseibe. Lesznek, akik megpróbálják irányítani, ki finoman, ki egyértelműbben, de ne dőljön be nekik.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma minden adott lesz ahhoz, hogy valami jót cselekedjen! Lehet ez adományozás, jótékonykodás, de már attól is jobban érzi majd magát, ha segít a szomszédjának, vagy bevállal egy húzósabb feladatot az egyik kollégája helyett.

Rák (06.22 - 07.22)

Fejben teljesen máshol jár egész nap, folyton álmodozik, elkalandoznak a gondolatai. Épp ezért néhány nap múlva hálás lesz magának, ha jegyzetel, és még olyanokat is felír, amit egyébként nem szokott elfelejteni.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Egy olyan fontos információ juthat el önhöz, ami sok mindent teljesen más megvilágításba helyez. Ennek tudatában már egészen másképp döntene jó néhány ügyben, de ezen kár bosszankodnia, vissza nem tud csinálni már semmit. Koncentráljon inkább a jövőre!

Szűz (08.23 - 09.22)

Bár nem érzékeli még, de sorsfordító lehet a mai nap az ön számára. Fontos változás veszi ugyanis kezdetét az életében, ami bár még nem szembetűnő, de annál fontosabb lépés a folyamatban.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ahhoz, hogy a környezete, és legfőképpen a főnöke komolyan vegye, az kell, hogy saját magáról is elhiggye, hogy tehetséges és sikeres. Magabiztosabbnak kell lennie, és ezt meg is mutatnia, ha feljebb szeretne jutni a ranglétrán.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Bár nem jellemző önre, de ma kifejezetten naív, hiszékeny lesz. Ráadásul egy olyan ember vezeti meg, akire egyáltalán nem is számít, de ez csak holnap válik világossá ön előtt.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hiába a rengeteg erőfeszítés, mindenki tiszteletét sikerül kivívnia, csak pont azét nem, akiére annyira vágyik. Talán nem kéne ennyire erőlködnie...

Bak (12.22 - 01.19)

Ma valahogy nem találja a helyét, sehol sem érzi jól magát, sehogy sem tud lelazulni. Arra figyeljen, hogy ne máson vezesse le azt, hogy reggel bal lábbal kelt fel!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy váratlan helyzetnek köszönhetően új szövetségest találhat magának a munkahelyén. Ha ez még nem is barátság, de annyi bizonyos, hogy számíthat rá a bajban.

Halak (02.19 - 03.20)

Sikert sikerre halmoz ma, már kora reggel szerencsésen indul a napja, és innen csak felfele vezet majd az út. Készüljön, mert már rég volt ennyire elégedett és boldog!

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot hoz a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock)