3 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot tartogat a hét

Ők egészen biztosan nem fognak unatkozni.

2021. szeptember 20., 15:22

Szerző:

Bika

Ha épp állást keres, a lehető legjobb időszakban vágott bele! Több állásinterjún is lesz lehetősége a héten részt venni, és bár nem egészen úgy veszi az akadályokat, ahogyan azt eltervezte, az egyik nagy valószínűséggel össze fog jönni. A legnagyobb meglepetésére viszont végül olyan helyre hívják majd dolgozni, amire a legmerészebb álmaiban sem mert gondolni. Ne agyaljon rajta, csak örüljön és fogadja el!

Vízöntő

Általában nem érzi magát különösebben szerencsésnek, sőt úgy tartja, csakis az eszének és rátermettségének köszönheti mindazt, amit elért. Persze ez igaz is, de azért nem árt néha egy kis lökés... Mint például a héten! A következő napokban valahogy minden a lehető legjobban alakul ön körül, pont jókor lesz jó helyen, pont a megfelelő személybe botlik bele, pont azt mondja és annak, amit kell. Mindezeknek köszönhetően hét vége felé pedig egy elképesztően nagy szakmai lehetőséget csíphet meg, ami egyébként nem adatik meg akárkinek.

Halak

Mostanában nem alakult minden a legjobban a magánéletében, a párkapcsolata kifejezetten mélypontra jutott. És már pont, amikor úgy érezné, hogy itt a vége, érkezik a váratlan fordulat! Egy jól elkapott pillanatnak és a szerencsés csillagállásnak köszönhetően sikerül úgy egymásra hangolódniuk, hogy minden eddigi problémájukat egy hangos szó nélkül tudják megbeszélni. Minden olyan könnyedén és természetesen alakul, és persze a lehető legjobban! A hét második felében nem hogy szakítani nem akar majd, de szerelmesebb lesz, mint valaha.

(Kiemelt kép: Shutterstock)