Heti horoszkóp, 2021. szeptember 20-26.: a Nyilasnak régi vágya válik valóra, a Halak életében új korszak kezdődik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

2021. szeptember 20., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Ezen a héten több régóta húzódó ügyére is pont kerül. A magánéletében és a munkahelyén is sikerül rendeznie komoly konfliktusokat, problémákat, illetve komoly projekteket is lezárhat végre – ráadásul sikerrel.

Bika (04.20 - 05.20)

Amilyen jól alakulnak a dolgai a karrierjében a héten, annyira lesz viharos a magánélete. Egy-két nagyobb veszekedésre is számítania kell, amit egyébént kifejezetten ön provokál majd.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ezt a hetet arra kéne szánnia, hogy rendbeteszi a pénzügyeit. Nézze át a bevételeit, költségeit, mert rengeteget spórolhat a jövőben, ami jól fog jönni, ugyanis nagyobb kiadásra számíthat hamarosan.

Rák (06.22 - 07.22)

Ha eddig nem tudta pontosan, mihez is szeretne kezdeni az életével, a héten egycsapásra egyértelművé válhat ön előtt, hogy mi is az útja. Attól a ponttól kezdve tisztán látja majd azt is, mit kell tennie, hogy elérje a céljait.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A Halak telihold nagy változást hoz a szerelmi életében. A közös jövőt kezdik el tervezni párjával, komoly, fontos, de annál örömtelibb döntéseket hoznak meg együtt a napokban.

Szűz (08.23 - 09.22)

A csillagok harmóniát és kiteljesedést ígérnek önnek a jövőhétre, legfőképp a magánéletében. Ha csak most ismerkedik valakivel, végre sikerül egy hullámhosszra kerülniük, de ha már jó ideje párkapcsolatban van, ismét fellángol önök között a szerelem.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A telihold nyugtalanságot, feszültséget hoz a Mérleg életébe. Felszínre kerülhetnek régi sérelmek, szőnyeg alá söpört problémák, sőt egy olyan komoly hiba is kibukhat, amiről nem is sejtette, hogy korábban elkövette.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Szenvedélyes, intenzív, érzelmes napok elé néz a Skorpió. Most több olyan kételye, félelme is előtérbe kerül, amit szeretett volna mindenáron elnyomni, de ugyanígy igaz ez pozitív érzésekre is, mint a vonzalom, szerelem...

Nyilas (11.22 - 12.21)

A Halak telihold óriási sikert hoz a Nyilas számára! Végre megkapja azt, amire olyan rég vágyott, és végre kristálytisztán látni fogja, hol tart és merre kell mennie, ez pedig óriási büszkeséggel és egyben megnyugvással tölti el.

Bak (12.22 - 01.19)

A héten olyan feladatokkal bízzák meg, amik hatalmas felelősséggel és stresszel is járnak, viszont most végre bebizonyíthatja, hogy érdemes az előléptetésre. Koncentráljon, és ha kell, ne szégyelljen segítséget kérni!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A következő időszak pozitív hatással lesz a pénzügyeire. A héten sikerül egyenesbe kerülnie anyagilag, esetleg visszafizethet egy hitelt vagy baráti tartozást, de az is előfordulhat, hogy végre megvehet valamit, amire nagyon régóta gyűjt.

Halak (02.19 - 03.20)

A Halak számára a telihold egy új és sikeres korszak kezdetét jelenti! Az elmúlt hetekben, hónapokban keményen dolgozott azért, hogy elérje a maga elé tűzött célokat, ennek a munkának pedig a héten érik be a gyümölcse. Végre a helyére kerül minden az életében, de lelkileg is sikerül megerősödnie.

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

(Kiemelt kép: Shutterstock)