Napi horoszkóp, 2021. október 28.: az Oroszlán legyőzi egyik nagy ellenségét, a Halaknak rendeződnek a pénzügyei

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön!

2021. október 28., 00:00

Szerző:

Ne maradjon le a napi horoszkópjáról ma sem!

Kos (03.21 - 04.19)

Bármit is tesz, fáradt, kedvtelen és lassú, ezért nem halad olyan ütemben, mint kéne. Nincs más lehetősége, mint megvárni, hogy holnapra elmúljon. Ne aggódjon, simán behozza magát!

Bika (04.20 - 05.20)

Ne próbálja mindenáron meggyőzni a kollégáit a saját véleményéről. Csinálja úgy a feladatait, ahogy jónak látja, idővel úgyis kiderül, kinek volt igaza! Ráadásul sokkal hamarabb, mint gondolná.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy furcsa pletyka terjed a munkahelyén, aminek valószínűleg nem sok alapja van. Épp ezért te ne adja tovább, inkább ne is foglalkozzon vele, mert bár nem ön indította, a végén mégis számon kérhetik.

Rák (06.22 - 07.22)

Szórakozott, egész nap elfelejt dolgokat, kiborítja a kávéját, nem találja a telefonját vagy épp a kulcsait. Kész káosz lesz a napja, szóval estére inkább ne szervezzen programot, csak vegyen egy forró fürdőt és irány az ágy!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az egyik kollégája folyamatosan verseng önnel, és ez most már nem csak a munkáról szól, a magánéletébe is kezd belefolyni. Itt az ideje, hogy őszintén elbeszélgessen vele és meghúzza a határokat!

Szűz (08.23 - 09.22)

Elmélkedős hangulatban lesz egész nap, az foglalkoztatja leginkább, hogy hol tart most és merre viszi az útja az életben. Valami nagyon elgondolkodtatja ezzel kapcsolatban, és jót is tesz most önnek, hogy ezeken rágódik kicsit.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Mérlegelnie kell, vagy ma és holnap lóg kicsit többet a munkából és akkor a hétvégén kell dolgoznia, vagy a mait elhalasztja, hogy legyen később három nyugis napja. Jól jönne már egy lustálkodós hosszú hétvége, igaz?

Skorpió (10.23 - 11.21)

Rögtön ugrik mindenre, érzékeny és türelmetlen egész nap. Igyekezzen minél kevesebb időt tölteni a kollégáival a munkahelyén, vonuljon el. Ez lesz mindenkinek a legjobb ma!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Annyira várja már a hosszú hétvégét, hogy ma már alig megy a munka, csak a programokon jár az esze, hogy milyen filmeket néz majd meg, hova megy és mennyit pihenhet végre. Már csak egy munkanap és itt az ön ideje!

Bak (12.22 - 01.19)

Mások visszajelzései most még fontosabbak, mint eddig bármikor, és még a negatív kritikát is képes jól fogadni. Amin máskor megsértődne, most csak építően hat önre.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Fordítson magára kicsit több időt! Tényleg fontos a munkája befejezése, a barátok és családtagok lelkének ápolgatása, de higgye el, legalább ekkora szükség van a nyugalomra és az elmélyülésre is. Legalább egy órát este lazítson és foglalkozzon saját magával!

Halak (02.19 - 03.20)

Végre reálisnak látszik az a cél, amit anyagilag kitűztött, van annyi bevétele, hogy hosszú távra tervezhessen, és ez most megnyugtatja. Sőt, tompítja az esetleges munkahelyi problémáit is, amik eddig sokkal jobban zavarták.

Olvassa el a heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akire mesés hét vár

(Kiemelt kép: Shutterstock)