Ő lehet a befutó? Elcsattant az első csók a Nagy Ő-ben

Nem csak az első csókot, de az első rózsát is megkapta Evelin a Nagy Ő tegnapi epizódjában.

2021. december 8., 14:00

Szerző:

Még csak néhány napja indult a Nagy Ő című párkereső reality, amiben a kajakos, Tóth Dávid keresi az igazit, és már a harmadik epizódban el is csattant az első csók.

Az első részben bemutatkozó lányok száma gyors tempóban kezdett csökkenni, a kezdeti 21 jelentkezőből, a tegnap esti, harmadik epizódban már csak a hölgyek fele versengett a Nagy Ő szívéért.

Eddig úgy tűnt Annabella került legközelebb Dávidhoz, hiszen legutóbb ő kapta az első rózsát a rózsaceremónián, de ez egy hármas randit követően hamar megváltozott, miután bekerült a képbe Evelin. A romantikus hajózáson ugyanis hiába volt jelen rajta kívül még két vetélytársa, köztük Annabella is, Evelin annyira megbabonázta a sportolót, hogy szinte csak rá fókuszált a találkán. Miközben mind egy asztalnál beszélgettek, Dávid Evelin kezét fogta, és simogatta. Annabella nem tudta leplezni féltékenységét, amitől csak még távolabb került a kiszemeltjétől. Tóth Dávid érezhetően most már Evelin felé húz inkább, amit egy újabb romantikus randevú során ki is fejezett a lány felé, hiszen adott Evelinnek egy rózsát napközben, ami azt is jelentette, hogy az esti ceremóniára ő már úgy érkezhetett, hogy biztosan tovább küzdhet a kajakozó szerelméért. Ezt megkoronázandó egy csók is elcsattant Dávid és Evelin között, ami az első volt a műsor során. És bár kicsit ügyetlenül sikerült, ezzel tovább mélyültek a fiatalok közt szövődő érzelmek.

(Kiemelt kép: TV2play.hu)