Nagy Ervinék most mentek nászútra, mutatjuk, hol romantikáznak

Egy szigeten vannak, ágyban összebújós képet is posztoltak.

2021. október 13., 10:11

Szerző:

Augusztus közepén volt Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvője, a lakodalomról az ide kattintva megnyitható cikkünkben írtunk részletesebben, sőt, utólag azt is megtudtuk, hogy Lakatos Márktól egy Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet ábrázoló képet kaptak nászajándékba.

Nos, a színészpár mindkét tagja igen elfoglalt azóta is: Borbély Alexandra filmet forgat, Nagy Ervin pedig színházi elfoglaltságai mellett vasárnap esténként az Álarcos énekes című műsor zsűrijében is szerepel, nyomozóként találgatva, hogy melyik jelmezben ki lehet. Nos, úgy tűnik, a legutóbbi élő adás után a pár végre elutazott nászútra, Borbély Alexandra Instagramján ugyanis a következő poszt jelent meg.

A poszt helymeghatározásából az derül ki, hogy a pár Mallorca szigetén üdül, Palma de Mallorca városból jelentkeztek be, és automatikusan eltűnő sztoriban Borbély Alexandra a vacsorát is megörökítette. Sőt a pár egy ágyban összebújós képet is készített, de ennek felhasználásához nem járulnak hozzá, ezért azt a színésznő Instagramján ide kattintva lehet megtekinteni. Ugyanezt a képet Nagy Ervin is kitette, szóval az ő Instagramjára kattintva is meg lehet nézni a romantikus fotót itt.

(Kiemelt kép: Borbély Alexandra Instagramja)