Nádai Anikó elárulta, melyik országban szeretne élni és mikor költöznek majd ki

Nádai Anikó élő adásban árulta el, hogy nem Magyarországon szeretne megöregedni: külföldre fognak költözni Hajmásy Péterrel.

2024. január 11., 13:09

Szerző:

Keleti Ágnes 103. születésnapja kapcsán a hosszú élet került szóba az RTL-en a Reggeli című műsorban Nádai Anikó és Papp Gergő között. Nádai Anikó ma ünnepli a 34. születésnapját, és azt mondja, a felmenői között sokan vannak, akik már 90 felett vannak, a nagypapája a falu legidősebb lakója. Nádai Anikó leszögezi, hogy nagyon szereti az életet és szeretne maga is sokáig élni.

Mint mondja, a vőlegényével, Hajmásy Péterrel éppen tegnap került szóba, hogy hol szeretnének majd élni, ha a gyerekeik felnőttek:

„pont tegnap beszélgettünk erről, hogy jó, legyen egy közös cél és terv: Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, merthogy mindketten annyira szeretjük az olasz konyhát, az olasz mentalitást, hogy egyszerűen vonz minket. Az egyik legszebb és legspontánabb kirándulásunk Rómában volt és ott éreztük nagyon jól magunkat.”

Persze a hosszú életet Nádai Anikó sem betegeskedve képzeli el:

„én abban bízom, hogy valamit majd feltalálnak. [...] Én ebben nagyon bízom. Én nagyon félek ezektől a dolgoktól, nagyon nehezen is tudok belegondolni, nem is szeretek belegondolni.”

A teljes adásrészletet alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)