Molnár György Elefánt az Omegából a fájdalmai ellenére fellépést vállalt: Továbbra is szenvedek

Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa visszatért a színpadra!

2024. január 17., 09:48

Szerző:

Molnár György Elefánt rendkívül nehéz időszakon van túl: már kétszer küzdött meg a rákkal, tavaly nyáron kihívta magára a mentőket, aztán kiújult a gerincsérve.

„Súlyos gerincsérvvel küzdök, nem bírok menni, ülni, mozogni, csak fájdalomcsillapítóval tudok egyáltalán létezni”

– számolt be októberben az állapotáról az Omega gitárosa.

És bár az összes problémán még nincs túl, Molnár György Elefánt most mégis elvállalt egy fellépést, írja a Blikk. A Mobilmánia koncertjén játszott, ahol Vikidál Gyula régi álma valósult meg: énekelte a Gyöngyhajú lányt, méghozzá Molnár György Elefánt kíséretével. A gitáros így mesél az estről:

„eljátszottam az Utolsó mohikánt és a Gyöngyhajú lányt, majd pihenőre vonultam. De nem hagyták, hogy hazamenjek. Több mint két órán át dedikáltam az új dal CD-jét. Olyan jól sikerült az este, hogy ha minden jól alakul, idén többször is megismételjük. Ha az egészségi állapotom engedi, még vidéki koncerteket is vállalok. Sajnos a gerincemmel továbbra is szenvedek, de ha ez kell a fellépésekhez, nem veszek tudomást a fájdalomról.”

Remélhetőleg Molnár György Elefánt gerincproblémáin is hamarosan túl lesz, mint ahogy sikerült a rákot legyőznie. A betegségéről a Mokkában beszélt utoljára a tévében, alább találja a 2022-es felvételt.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)