Az Omega zenésze saját magára hívta ki a mentőt, itt vannak a felkavaró részletek

Az Omega zenésze, Molnár György Elefánt nem érzi jól magát. 

2023. június 8., 11:25

Szerző:

Molnár György elefánt ismét betegeskedik. Az Omega legendás zenésze elárulta, hogy saját maga hívott mentőt, mert nagyon rosszul érezte magát. Kiderült, hogy napok óta mellkasi fájdalmakra panaszkodik, így most sok vizsgálat vár rá. 

„Vizsgálgatnak, mert valami a szívem táján nincs rendben. Rám nem jellemző, de annyira nem éreztem jól magam, hogy Pünkösd pénteken kihívtam magamra a mentőt”

– nyilatkozta Molnár György Elefánt a Ripostnak

Az Omega legendája elárulta, hogy egyelőre nem derült ki, hogy mi lehet a probléma, de az ügyeleten alaposan kivizsgálták:

„Aznap bekerültem a Kútvölgyi Kórházba, épp a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott voltam. Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami”

– mondta.

Kiderült, hogy a zenész most a Budapesti Szent Ferenc Kórházba jár további kivizsgálásokra. Hozzátette, hogy most a hűvösebb időjárásban jobban érzi magát, de még mindig néha úgy érzi, mintha ülnének a mellkasán és a hátán. Molnár György Elefánt tavaly decemberben még örömhírről számolt  be, ugyanis kiderült, hogy nem alakultak ki áttétek a szervezetében, miután újra kiújult a daganatos betegsége. 

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)