Kiderült: ezt jelenti a G.w.M., Kulcsár Edina új szerelmének neve

Kulcsár Edina új szerelme Varga Márk, aki G.w.M néven ismert a könnyűzenében. Íme, mit jelent a rövidítés.

2022. január 18., 15:29

Szerző:

Ennek a cikknek a megjelenésekor 24 óra telt el azóta, hogy Kulcsár Edina új szerelmével közös fotót posztolt, így kiderült, hogy kivel jött össze a szépségkirálynő azután, hogy a házassága Szabó András Csutival tönkrement. Akik nem hallgatják az általa képviselt könnyűzenei műfajt, azok valószínűleg nem sokat tudtak eddig Kulcsár Edina mostani párjáról, de a G.w.M. művésznéven szereplő rapper-énekesről most több érdekességet is megírtak a lapok.

Elsősorban természetesen azt, hogy a polgári neve Varga Márk, hogy 25 éves, azaz jópár évvel fiatalabb Kulcsár Edinánál, hogy korábban ő is házasságban élt, feleségével két gyereket nevelnek közösen – lányának már vett is egy 50 millió forint értékű lakást a IX. kerületben. A zenész azt sem titkolja, hogy csak a 8 általánost végezte el, illetve hogy mennyit keres egy-egy haknival.

És még ezek után is meg megválaszolatlan maradt legalább egy kérdés:

de miért pont G.w.M. a művészneve?

Amint az több helyen szerepelt, a rövidítés feloldása az, hogy Gino West Marky. Hogy pont ezt a művésznevet pedig miért választotta, arról Varga Márk a következőt nyilatkozta:

„Gino West Marky vagyok, ugye a West az a West Side, nagyon West Coast-életstílus. M, mint Márky ugye, a Gino meg nem tudom, csak úgy, gyerekkori hülyeség.”

Varga Márkot ezen kívül egyébként King Kongnak is szokták nevezni a rajongói. A West Coast mindenesetre az USA nyugati partjáról származó rapperek által népszerűsített stílusra utal, ide tartozik például Dr. Dre, Snoop Dogg vagy Tupac Shakur zenéje. A magyarázat a 24.hu alábbi, májusban készült videójából derül ki.

Most már ezt is tudjuk.

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)