Miss Universe olyan szexin volt felöltözve, hogy nem engedték fel a repülőre

Olivia Culpónak, a 2012-es Miss Universe-nek azt mondták, vagy felvesz még valamit, vagy nem repül.

2022. január 17., 15:01

Szerző:

Olivia Culpo arról ismert, hogy 2012-ben ő nyerte a Miss USA és a Miss Universe szépségversenyeket, de a szépségkirálynő a hétvégén azzal került be a hírekbe, hogy túl szexin öltözött fel egy repülőúthoz – annyira, hogy nem engedték, hogy felszálljon a gépre. A 29 éves modell-influenszer értelemszerűen idegenkedik a nyakig begombolkozástól, de az American Airlines dolgozói úgy érezték, hogy ami az Instagramon még belefér, az egy repülőúthoz már túl szexi.

Amint azt a People is megörökítette, Olivia Culpo testvére, Aurora Culpo tette ki Instagramsztoriba, hogy a nővérét nem akarják felengedni az USA-ból Mexikóba tartó repülőre, hacsak fel nem vesz még valamit. Az alábbi képernyőfotókról látszik, hogy a szépségkirálynő egy felső gyanánt egy melltartót viselt, ami fölött csak egy lezseren kigombolt kardigán volt rajta.

 A bal oldalon, hogy Olivia Culpo mit viselt, amikor rászóltak, és a jobbon, hogy végül mire módosított. Fotók: Aurora Culpo Instagramja

Amint a fenti motázs mutatja, hogy Culpo hamar jobb belátásra tért, és inkább felvett még egy tréningfelsőt, mert mégiscsak jobban szerette volna, hogy odaérjen a célállomására, mint azt, hogy még párszáz embernek megmutathassa a dekoltázsát. Az Instagramján azóta is parázs vita zajlik arról, hogy illetlenség-e effektíve egy szál melltartóban megjelenni egy repülőtéren, vagy inkább az American Airlines-e a begyöpösödött, hogy embereket arra kényszerítenek, hogy takarják el a testüket.

Szintén repülőn történt, hogy...

Szegedi Ferenc Fecsó párja, Bea elővette a pucér mellét

Vajna Tímea a kutyáit magánrepülőztetve ünnepelte a születésnapját

Egy nő elkezdte szoptatni a macskáját, és többszöri kérésre sem hagyta azt abba

(Kiemelt kép: Olivia Culpo Instagramja)