Kiderült, miért gyűlöli egymást Michael Schumacher felesége és volt menedzsere

Willi Webert nem is engedi Corinna Schumacher az autóversenyző közelébe.

2021. augusztus 25., 07:47

Szerző:

Hamarosan érkezik a Netflixre egy dokumentumfilm Michael Schumacherről SCHUMACHER címmel. Az 52 éves, 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett autóversenyző azért áll most újra az érdeklődés középpontjában, mert állapotáról csaknem 8 éve nem sokat tudni, és a családtagok most először szólalnak majd meg a Forma-1 egykori sztárjáról.

Nem fog szerepelni azonban a filmben Willi Weber, aki annak idején Schumacher menedzsere volt, így ő most egy könyvet jelentet meg augusztus 27-én „Benzin van a vérében” címmel. Ebből idéz a Sport1.de nevű oldal, felhívva arra a figyelmet, hogy Weber és Schumacher között a balesetkor megszakadt a kapcsolat.

Ennek az oka a volt menedzser szerint a feleség, Corinna Schumacher, aki megharagudott rá a tragédia napján.

„Elkövettem egy hibát! Azon a napon nem ültem azonnal repülőre, hogy a kórházba menjek. Láttam a tömeget és azt gondoltam, nem kell még nekem is odaállítanom. Ez tévedés volt. Azonnal oda kellett volna repülnöm”

– emlékszik vissza Willi Weber, aki azt is elmondja, mi lett ennek a hibájának a következménye.

„A mai napig: se egy telefonhívás, se egy levél. Azon az irgalmatlanul fájdalmas napon, ma már tudom, kitörölt engem Schmucher életéből”

– írja Willi Weber azzal kapcsolatban, hogy a feleséget hibáztatja azért, hogy az autóversenyzőt a baleset óta nem láthatta, amint azt a Bors is megírta.

(Kiemelt kép: Gina Schumacher Instagramja)