Megyeri Csilla megszólalt a támadásáról: Én nem verekedtem, csupán védekeztem

Megyeri Csilla elmondta, hogy mi történt a Campus Fesztiválon.

2023. július 29., 05:00

Szerző:

Mint megírtuk, Megyeri Csilla hatalmas balhéba keveredett a Campus Fesztiválon, és végül egy nő és annak párja teperte a földre. Az esetről most az influenszer is megszólalt, és elmondta, hogy ő nem verekedett, csupán védekezett.

Megyeri Csilla a Blikknek elmondta, hogy mostanáig csendben tűrt, mert tekintettel volt a pár gyermekeire, ezért a médiát ki akarta hagyni az ügyből, ám ez most már odáig fajult, hogy muszáj felszólalnia a saját maga érdekében. A házaspár azt állítja, hogy az influenszer pénzzel tartozik nekik. 

„Ne vegyék a nevemet a szájukra, mert én bizony egy petákkal sem tartozom nekik. Ne vádoljanak hazugságokkal, mert bizony ez rágalmazásnak minősül és egyébként sem értem, hogy jön ez most ide, amikor arról beszélünk, hogy miként dulakodtunk egymással”

– kezdte a történetet Megyeri Csilla.

Korábban az influenszer Balázsék műsorában elárulta, hogyan történt a támadás:

„Az egyik standnál buliztunk, a barátunk odament egy társasághoz, mert szeretett volna nekik köszönni, majd visszajött hozzánk. Az egyik hölgy viszont elkezdett méregetni, erre a barátnőm megemelte a poharát és annyit mondott, hogy egészségedre. Majd a hölgy felállt, megrázta a pezsgősüveget a kezében, és felénk locsolta. Erre én a kezemben lévő italt az irányába locsoltam, ezt lehet nem kellett volna. Erre begurult és nekem esett, belekapott a hajamba. Ez pár másodperc volt”

– mondta az influenszer.

Megyeri Csilla azt is elmondta, mi történt, amikor a férfi nekiesett:

„Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte. A kezemmel védtem magam fent és közben a lábammal rugdostam. Nem nagyon mertek odalépni a fesztiválosok, de két ember plusz a biztonsági őr végül szétszedett minket.”

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)