Megszólalt Megyeri Csilla támadója: Tudod nagyon jól, hogy te voltál, aki provokáltál!

Megyeri Csilla támadója a közösségi médiában fakadt ki. 

2023. július 28., 07:33

Szerző:

Mint megírtuk, Megyeri Csilla a Campus Fesztiválon keveredett összetűzésbe, aminek végül fizikai erőszak lett a vége. Az kiderült, hogy a vita Megyeri Csilla és barátnője exe, valamint annak párja között robbant ki. Most az influenszer legutóbbi posztja alá kommentelt a hölgy, aki részt vett a balhéban.

„Nagyon sokan látták a viselkedésed, és hogy te kötöttél belém!  Az, hogy ez a helyzet kialakult, pontosan tudod, miért volt, a kedves barátnőd miatt, aki el lett hagyva! Minek ez a dráma? Tudod nagyon jól, hogy te voltál, aki provokáltál! Menj el a rendőrségre, hallgassák ki a szemtanúkat, kiderül minden! Elég volt, hogy ezen próbálsz megélni a pároddal! Ha ilyen jól megy, a 2 millió forint tartozásotokat nyugodtan elkezdhetitek törleszteni a 'bűnöző' férjemnek! Ha úgy gondolod, te nem fenyegetőztél verőemberekkel, akkor csatolok üzenetet, amit te küldtél aznap éjjel! Elég volt az álszent viselkedésedből!  A rágalmazás fogalmát pedig, azt hiszem, ki is merítetted azzal, amiket rólunk írsz! Kedves Csilla! Találkozunk a bíróságon” 

– írta a hölgy a posztban, amit a Blikk szúrt ki. 

Megyeri Csilla nem nyilatkozott az ügyben, de az egyik barátja elárulta, hogy mennyire megviselték a történtek.

„Lelkileg nagyon megviseli mindaz, ami történt. Fáj neki, hogy sokan azt gondolják, ő volt a hibás, miközben csak próbálta megvédeni magát. A sérülései is látszódnak még, emiatt napokig nem is nagyon járkált sehova, hogy ne kérdezősködjenek vagy súgjanak össze az emberek a háta mögött. Szeretné minél hamarabb elfelejteni a történteket, de megteszi a szükséges jogi lépéseket” 

– mondta a barátnő a lapnak. 

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)