Megyeri Csilla feljelentést tett

Megyeri Csillától nem kértek bocsánatot a támadói.

2023. augusztus 4., 05:20

Szerző:

Megyeri Csilla fontos döntést hozott meg, ugyanis a támadói nem kértek bocsánatot tőle azért, ami a Campus Fesztiválon történt. Végül az influenszer az ügyvédjével együtt feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon.

„Én szerettem volna mindezt elkerülni, csendben intézni a dolgokat és tekintettel lenni a gyermekeikre. Egy hétig vártam, hogy felkeressenek, bocsánatot kérjenek, de ez nem történt meg, sőt elkezdtek rágalmazni, így ügyvédhez fordultam és megtettük a feljelentést”

– mondta Megyeri Csilla a Blikknek

 Kiderült, hogy az ügyben a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást. Közben Megyeri Csilla ügyvédje, dr. Nagy József elmondta, hogy a sérülések 8 napon belül gyógyultak, valamint felmerülhet a súlyos testi sértés kísérlete, amit ki vizsgálnak a hatóságok.

„Megérkezett a nyomozó hatóságtól a viszontválasz, amelyben leírták, hogy megkezdődött a nyomozás. Pillanatnyilag úgy ítélték meg, hogy közvádas cselekmény, így rendőrség folytatja le a nyomozást és ezután majd az ügyészség dönti el, hogy lesz-e vádemelés. Ha bíróság elé kerül az ügy, az ügyészség képviseli a vádat, de természetesen Csilla is részt vesz az eljárásban.”

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)