Agyvérzést kapott Meghan Markle édesapja

Nem utazik el az Egyesült Királyságba.

2022. május 25., 08:31

Szerző:

Agyvérzéssel kórházba került Meghan Markle édesapja, Thomas Markle. A férfi, aki köztudottan nem áll a legjobb viszonyban a lányával, úgy tervezte, hogy az Egyesült Királyságba repül a platina jubileumnak nevezett eseményre, amelyet azért rendeznek meg, mert II. Erzsébet királynő már 70 éve ül a trónon.

Úgy tűnik az állapota miatt az egykori színésznő édesapja nem tud Európába utazni. A férfi Mexikóban kapott agyvérzést, később pedig átszállították egy kaliforniai kórházba, ahol jelenleg is kezelik. A férfi nem tudott beszélni sem a mentősökkel, csupán egy papírra írta fel a tüneteit. Meghan Markle nővére, Samantha szintén megerősítette a hírt, hogy édesapjuk kórházba került - írja a Blikk.

Thomas Markle lánya és Harry herceg 2018-as esküvőjét is kihagyta, ugyanis akkor a lagzi előtt nem sokkal szívrohamot kapott.

Még több királyi család

Videó: Meghan Markle és Harry herceg nyilvánosan csókolóztak

Megjelent a nyilvánosság előtt Erzsébet királynő: a fotók megmutatják, milyen állapotban van most

Publikálták, a királyi család melyik prominens tagja tett megjegyzést Harry hercegék gyerekeinek bőrszínére

(Kiemelt kép: Sussex Royal Instagram-oldala)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.