Cicciolináért tolonganak a kérők, de nem találta meg az igazit

Cicciolina azt is elmondta, hogy az olasz és a spanyol mellett a magyar tévében is szeretne szerepelni.

2022. október 26., 09:10

Szerző:

Cicciolina szerepel a HOT! magazin friss számában, és több témát is említ az interjúban, szomorúakat és könnyedebbeket egyaránt.

A 70 éves médiaszemélyiség említi például, hogy azért utazott szeptemberben Budapestre, mert két öccse közül a második is elhunyt. Idén januárban kisebb családi botrány lett testvére, László temetéséből, és most Attila is meghalt. Vele kapcsolatban korábban annyit lehetett tudni, hogy egy adósság miatt nem tartotta vele a kapcsolatot Cicciolina, most azonban a következőket mondja róla:

„sokat sírtunk, mert elvesztettük az öcsénket, aki hirtelen halt meg. Fájdalmas, mert fiatalabb volt nálunk. A nővérem ráadásul duplán gyászol, mert nem sokkal később meghalt a férje is, akivel negyvenöt évig élt boldog házasságban.”

A családi tragédiák után a munkára-szórakoztatóiparra terelődik a szó az interjúban. Cicciolina nagyon szívesen visszatérne a hazai képernyőkre, miután a jelenleg zajló Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi, 2017-es évadában részt vett:

„nagyon szeretnék magyar tévéműsorban szerepelni, örülnék, ha valamelyik tévé meghívna. Olaszországban és Spanyolországban rendszeresen szerepelek.”

És hogy eggyel még könnyedebb témát is érintsünk: Cicciolina ugyan nem keres éppen partnert, és azt mondja, túléli, ha nem lesz több férfi az életében, azért jelentkező rengeteg van, csak sajnos nem azt nyújtják, amire ő vágyik:

„persze, írnak, hogy megőrülnek értem, udvarolnak, sokan feleségül akarnak venni. [...] Olyan valakit képzelek el, aki tényleg szeret, és ki tudja mutatni, aki kitartóan udvarol. Virágot hoz, vagy éppen kocsit vesz, illetve kedves, humoros.”

(Kiemelt kép: Cicciolina Instagramja)