Cicciolina nincs jól: lefogyott és nyugtatókat szed

Cicciolina azt is mondja, infúziókat készít magának, íme, mit kell ez alatt érteni.

2022. január 11., 10:04

Szerző:

Cicciolina a napokban vesztette el egyik öccsét, és a gyász fájdalmát súlyosbítja, hogy öccsének fia nem hívta meg őt a temetésre. A magyar származású, 70 éves híresség most a Metropol című lapnak mondta el, mennyire megviseli őt testvére, Staller László halála.

„Nyugtatót szoktam szedni, de direkt gyengébbet, nehogy bajom legyen belőle. Emellett természetes, gyógynövényboltban kapható gyógyszereket próbálok használni, illetve infúziókat készítek magamnak. Egész egyszerűen máshogy nem bírom elviselni, hogy a testvérem már nincs és örökre eltűnt”

– mondja Cicciolina, és a nyilatkozat értelmezéséhez valószínűleg hasznos információ, hogy az olasz infuso szó magyar jelentése (gyógynövény)tea, nem infúzió. A '70-es évek eleje óta Olaszországban élő médiaszemélyiség feltehetőleg a teára gondolt, nem az infúzióra.

Cicciolina mindenesetre azt is elárulta, hogy úgy érzi, belebetegedett a gyászba. Állapotáról a következőképpen számol be:

„két napja nagyon rosszul voltam. Lázas lettem, gyengének éreztem magam és azt hittem, hogy covidos vagyok. Szerencsére a teszt negatív lett, de nagyon rosszul voltam. Jó kérdés, hogy akkor mégis mi lehetett a gond. Gondolom, ráment a lelkemre a szomorúság. Nem tudja feldolgozni ezt az egész szörnyű helyzetet. [...] Lefogytam az utóbbi hét hétben. Összesen 2,5 - 3 kilótól szabadultam meg, mivel alig tudok enni.”

Cicciolina a fenti posztban azt írja, hogy nem érti, két oltás után hogyan halhatott meg az öccse – ennek hátterét tartalmazó korábbi cikkünkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Cicciolina Instagramja)