Marics Peti és Valkusz Milán legrosszabb rémálma vált valóra: Elmondhatatlanul rosszul érint minket

Botrány van, Marics Peti és Valkusz Milán felháborodott közleményt adtak ki.

2023. szeptember 13., 10:38

Szerző:

Marics Peti és Valkusz Milán kettőse, a ValMar nagykoncertre készül. A január 20-i fellépésre tegnap kezdődött meg a jegyvásárlás, de az akció hamarosan botrányba is fulladt. A két zenész a hivatalos közleményükben egy rossz álom valóra válásához hasonlítja a helyzetet.

„A mai nap folyamán minden zenekar egyik legrosszabb álma valósult meg… Hónapok óta a teljes management, rengeteg ember megfeszített munkája áll amögött, hogy január 20-án a zenekar eddigi legnagyobb, legemlékezetesebb, minden szempontból »leglegleg« eseményét valósítsuk meg. […] Elképesztő mennyiségű munka, befektetett energia és hosszú, több hetes egyeztetés előzte meg csapatunk részéről a ma délutáni jegystartot, mely során az alvállalkozónk, a Oneticket végig arról tájékoztatta és biztosította a kollégáinkat, hogy készen állnak az indulásra. Legnagyobb elkeseredésünkre a délután során nyilvánvalóvá vált, hogy a Oneticket az előzetes írásbeli és szóbeli garancia ellenére sem tud stabilan megbirkózni a fennálló helyzettel – elmondhatatlanul rosszul érint minket, hogy annak ellenére sem jutottatok több ezren jegyhez, hogy sokan ezt a pillanatot vártátok hetek óta. […] Az elfogadhatatlan probléma és a stabil megoldás hiánya miatt a menedzsment ma 18:00-kor úgy döntött, hogy azonnali hatállyal felbontja a megállapodást a rendezvényre vonatkozóan a Oneticket szolgáltatóval. Az értékesítést új jegyértékesítő hálózathoz visszük át”

– áll Marics Peti és Valkusz Milán közleményében, ami teljes egészében alább olvasható. A január 20-ra tervezett fellépést természetesen a fentiek ellenére is megtartják, és akiknek sikerült rá jegyet venni eddig, annak érvényes is a jegye.

(Kiemelt kép: a ValMar duó Instagramja)