Megtévesztik a rajongókat? Majkáékat azzal vádolták meg, hogy lemondott koncertre árulnak jegyeket

Curtis a héten jelentette be, hogy visszavonul, Majka most helyretette a dolgokat.

2021. október 15., 09:17

Szerző:

Kedden este tette közzé Curtis, hogy mivel teljesen lemerült testileg és lelkileg, most egy időre visszavonul – ide kattintva érhető el a cikkünk, amely tartalmazza ennek részleteit.

Ezzel kapcsolatban Majka akkor azt nyilatkozta a Blikknek, hogy emiatt nem kell közös koncertjeiket lemondani, mert ilyenek nincsenek:

„nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk. A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk.”

Hát ennek most a Bors nézett utána, és mint kiderül, a swinges turné állomásaira továbbra is lehet jegyet kapni az interneten, és a hivatalos felületekről, pl. a koncertek facebookos oldalairól sem derül ki, hogy ezek a fellépések le lettek volna mondva. A lap olyan rajongói kommenteket idéz nagy számban, mint pl. az alábbi:

„Szórakoznak velünk? Ha már régebben lemondták, miért lehet ebben a pillanatban is jegyet venni?”

Mindenerre Majka végül az Instagramon reagált, a következőket írva:

„remek nyarunk volt és hatalmas koncerttel zártuk az idei szezont, az őszi időszak kapcsán azonban újratervezünk. Mielőtt felesleges bulvárcikkek születnek, legyen egyértelmű: a zenekarral hamarosan SWING turnéra indulunk, fúvósokkal és táncosokkal kiegészülve. A zenei átiratok elkészültek, a technikai brigáddal régóta dolgozunk a színpadképen és ezen az új show-n. Attila keddi bejelentése előtt úgy döntöttünk, a turné néhány hónappal később, 2022. februárban indul. A korábban megadott helyszínek mellett új városok is csatlakoznak majd, a menedzsment napok óta egyeztet, addig is a jegyértékesítést leállítottuk. Jön tehát a SWING turné, tíz állomás, részletek és minden további info hamarosan!”

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)