Magyar énekesnőt így még sosem aláztak meg, frappáns volt a visszavágás

Balázs Andi védte meg énekesnő barátnőjét, akit durván megszégyenített egy kommentelő.

2021. december 15., 10:47

Szerző:

Balázs Andi többször felszólalt már a body shaming ellen, gyakran hangoztatja, mennyire nincs rendben, ha valakit a testi adottságai, esetleg hiányosságai miatt ítélnek meg. Ezúttal Instagram-oldalán tett közzé egy durva kommentet, amiben egy kedves barátnőjét (vélhetően Nagy Bogi énekesnőt) alázta meg egy netező, de az is látszik a képen, a színésznő mennyire frappánsan vágott vissza a hozzászólónak.

„Annamari azt hitte minap, hogy jó ötlet egy evészavarából kigyógyuló és ezt nyíltan vállaló, igazán csodaszép és tehetséges lánynak ilyeneket írni akit szeretek. Tudta, hogy megteheti anélkül, hogy bármi következménye lenne a szavainak. Bárki. Bárkinek. Bármit írhat. Csak úgy. Annamarit nem érdekli, hogyha megbánt valakit. NE LEGYÉL OLYAN MINT ANNAMARI! (Persze kedvesen szóba elegyedtem vele és erre én is kaptam pár “kedves” szót.) Én pont lesz@rom az ilyen Annamarikat , de mi van akkor ha valaki nem olyan mint én? Ha ez annyira fáj neki, hogy esetleg kárt tesz magában? SOHA NE LEGYÉL ANNAMARI"

– írta a képernyőfotóhoz Balázs Andi.

Az eseten több híresség is felháborodott, Visváder Tamás és Horváth Gréta is gratuláltak a színésznőnek a frappáns kommentjéért, Járai Máté pedig a következőt fűzte hozzá:

„Szerintem hamarosan eljön az idő remélem, hogy ezek a kommentek névvel együtt kerülnek a szégyenfalra! Ott a helye Annamarinak is a többi frusztrált boldogtalan kommentelővel együtt, ugyanis az, aki rendben van az életével, soha nem írna ilyet, SOHA!”

De Árpa Attila sem hagyta szó nélkül a dolgot:

„Íme a teendő: Rámész a profiljára. Megnyomod a három pontot. Kiválasztod, hogy profil jelentése. Kiválasztod, hogy zaklatás, megfélemlites vagy ártalmatlan tartalom. Jelented. Vedd el a facebookját, és megtanulja a leckét. Én megtettem."

(Kiemelt kép: dfp.hu)