Madonna lánya sokkoló dolgokat mondott az anyjáról

Lourdes Leon élete legboldogabb napjaként említi, amikor anyja helyett más vigyázott rá.

2021. október 15., 14:21

Szerző:

Az Interview magazin friss beszélgetést közöl, amelyben Debi Mazar interjúvolja meg Lourdes Leont. Egyikük sem különösebben ismert, a kapocs közöttük viszont a világ egyik leghíresebb személye: Madonna. Debi Mazar a popkirálynő egyik legjobb barátnője évtizedek óta, Lourdes Leon, az interjúalany pedig a sztár legidősebb gyereke.

Madonna elsőszülöttje most 25 éves és jobbára modellkedik. Debi Mazar többek között gyerekkori emlékeket hoz elő az interjúban, pl. azt, amikor ő vigyázott egyszer az akkor még kislány Lourdes Leonra. Megengedte neki, hogy nézze a tévét, pedig tudta, hogy Madonna tiltja, hogy gyerekei a készülék elé üljenek.

„Valószínűleg az volt életem legboldogabb napja. Végtelen azoknak a dolgoknak a listája, amit nekem nem szabadott”

– emlékszik vissza a testszőrzete borotválásától jó ideje tartózkodó Lourdes Leon.

Egy másik kiszólása szintén jól érzékelteti, hogy milyen lehetett Madonna lányaként felnőni:

„anyám tisztára kontrollmániás, és engem is kontrollált egész életemben. Teljesen függetlenítenem kellett magamat tőle, amint elvégeztem a középiskolát.”

Madonna lánya azt mondja, hogy innentől kezdve az egyetemet és a lakását már saját magának fizette. Mindezekkel együtt Lourdes Leon továbbra is jó viszonyt ápol családjával és testvéreivel, egyik kezén MOM (anya), a másikon DAD (apa) tetoválás látható. Azt meséli, előfordul vele, hogy felismerik, és ha megkérdezik tőle, hogy ő-e Madonna lánya, akkor visszakérdez, hogy „és a te anyádat hogy hívják?” A következőképpen gondolkodik erről:

„az emberek mindig hátrahőkölnek, amikor ezt mondom, mert úgy vagyok vele, hogy „basszus, ne beszélj az anyámról, ha nem akarod, hogy én is beszéljek a tiédről. Leribancozod az anyámat? Oké, akkor a te anyád is egy ribanc.” Ha úgy érzi valaki, hogy jogában áll a szájára venni az anyámat, akkor én is ugyanezt fogom csinálni vele.”

A szóban forgó édesanyát a legutóbb akkor vették elég sokan a szájukra, amikor megdöbbentő külsővel jelent meg az MTV VMA gálán szeptemberben. Erről külön cikkben írtunk akkor, kattintson érte ide!

(Kiemelt kép: Lourdes Leon Instagramja)