Tragikus részletek láttak napvilágot a Love Island győztesének haláláról: a 24 éves Lakatos Tíciánt másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni

A Love Island sztárjára, Lakatos Tíciánra a barátnője talált rá. 

2024. július 30., 10:25

Szerző:

Hiába próbálták megmenteni Lakatos Tícián életét, a szervezete feladta a küzdelmét. A Love Island győztese tragikusan fiatalon hunyt el. Most pedig kiderült, hogy a barátnője volt az, aki a fiatal férfire rátalált összeesve. 24 évet élt. 

A tragédiának nem volt előjele, de az kiderült, hogy Lakatos Tícián a koraszülöttsége miatt egész életében szívproblémákkal küzdött - tudta meg a Blikk. Kiderült, hogy a fiatal férfinak már korábban is volt egy infarktusa, de abból sikeresen felépült. 

„Edzőként dolgozott nálunk, és nagyon szerették a sportolói. Mindig is arra vágyott, hogy profi ökölvívóként kijuthasson az olimpiára, ám a betegsége miatt az edzősködés maradt neki. Nemrég azonban felcsillant számára a remény, átesett ugyanis különböző sportorvosi vizsgálatokon, ahol azt mondták neki, szinte meggyógyult, és akár még versenyezni is kezdhet. Nagyon boldog volt ettől, még keményebben elkezdett edzeni, ereje tejében volt”

– mondta a lapnak Tícián egyik kollégája, akivel együtt dolgozott egy XVI. kerületi edzőteremben. 

Kiderült az is, hogy Lakatos Tícián boldog párkapcsolatban élt, és a barátnője volt az, aki hétfő éjjel rátalált eszméletlenül.

„Hétfőn még megtartotta az edzéseit, és azon kívül, hogy mondta, kicsit fáradt, semmi jele nem volt a tragédiának. Éjjel lett aztán rosszul, otthon esett össze, a barátnője talált rá, és azonnal hívta a mentőket. Első és hátsófali szívinfarktusa volt egyszerre és nem lehetett már mit tenni. A mentősök mindent megtettek, másfél órán át próbálták őt újraéleszteni, de hiába, a műszerek folyamatos zavart mutattak a szívében. Mindenkit hidegzuhanyként ért, le vagyunk sokkolódva, erre senki nem számított”

– folytatta a kolléga. 

(Kiemelt kép: Lakatos Tícián Instagramja)