L.L. Junior keményen beszólt az őt megkörnyékező nőknek

Nem kímélte őket.

2021. augusztus 25., 07:39

Szerző:

Még csak néhány hét telt el azóta, hogy kiderült, L.L. Juniort elhagyta felesége, aki magával vitte közös kislányukat is. Azóta az is egyértelművé vált, hogy nincs visszaút, nem békülnek. Sőt, a rapper elkezdte árulni törökbálinti luxusházukat is, ráadásul féláron, amit korábban kifejezetten családjának építtetett.

Úgy tűnik, L.L. Juniornak nagyon sokan szívesen segítenének továbblépésben, ugyanis nők tömegei környékezték meg a közösségi oldalakon, akiket egyáltalán nem zavar, hogy a rapper még el sem vált. Erre utal L.L. Junior legutóbbi posztja is Instagrammon, amiben nem épp finoman adta tudtára követőinek, hogy nem szeretne ismerkedeni.

A Bors megkérdezte a rappert is, ám ő nem szerette volna kommentálni az ügyet. Ellenben egy közeli ismerőse nyilatkozott a lapnak, aki elárulta, hogy L.L. Junior válásának hírére lányok tömegei kezdtek el írogatni, aminek állítása szerint az énekes korábban még örült is volna, sőt „minden este más nővel bújt volna ágyba”, azonban ma ez már nagyon nincs így.

„Elképesztő, hogy a válás hírére a nők csak a lehetőséget látják! Juniornak eszében sincs bulizni vagy csajozni, bár sok ilyen jellegű megkeresést is kap a közösségi oldalain. Rövid vagy hosszútávra is bárkit megkaphatna közülük. A korábban extrovertált, mindig mosolygós férfi most azonban bezárkózott és a zene segítségével próbálja feldolgozni a történteket. Nem győzi letiltani az üzengető nőket, a csajozás helyett sokkal fontosabb neki a családja és a munkája. Úgy látom, dalban akarja kiírni magából a fájdalmát”

– nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős a Borsnak.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)