Váratlan fordulat: állítólag L.L. Junior visszahódítaná a feleségét

L.L. Junior állítólag békülni szeretne Körtvélyessy Kingával. 

2023. február 9., 08:17

Szerző:

A tavalyi évben bombaként robbant a hír: L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga a válás mellett döntöttek. Nem sokkal később kiderült, hogy az énekes a nála jóval fiatalabb, Dárdai Blanka mellett találta meg a boldogságot, de minden jel arra mutat, hogy az a kapcsolat zátonyra futott. Most pedig már arról pletykálnak, hogy a sztár visszahódítaná a feleségét. 

A Best Magazin cikke alapján az nlc.hu azt írja, hogy a barátok szerint L.L. Junior válás helyett inkább visszahódítaná a feleségét. A barátok azonban attól tartanak, hogy Körtvélyessy Kingát megint csalódás éri, ezért azt akarják, hogy ne engedjen a kísértésnek. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben kiderül, hogy kibékülnek-e, ugyanis a zenész Dominikán pihen, tehát valószínűleg a hazajövetelkor már tudni fogja, hogy valóban békülni szeretne-e a feleségével.

Korábban már kiderült, hogy L.L. Junior kisfiának a születésnapját is közösen ünnepeltek. Körtvélyessy Kinga is hivatalos volt a buliba, ahol állítólag az énekes nagyon szépen bánt vele, valamint többször közeledett felé, de Körtvélyessy Zsolt lánya egyelőre elutasítóbbnak tűnt a férjével szemben.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)