Hátborzongató fotó került elő Liam Payne-ről a halála után, megdöbbentette a rajongókat

Megrázta a rajongókat a One Direction egykori énekesének, Liam Payne-nek a halálhíre, most a hírességről előkerült egy korábbi fotó, ami sokak szerint megjósolhatta a tragédiát.

2024. október 18., 11:20

Szerző:

Liam Payne 31 évesen hunyt el, miután lezuhant egy hotel 3. emeletéről. Az előzetes információk szerint az énekes még a helyszínen életét vesztette, olyan súlyosak voltak a sérülései. A rajongók világszerte gyászolják, a közösségi oldalakon pedig megjelentek a korábban készült felvételek. Így terjedt el ismét egy 2014-es fotó, ami sokak szerint a tragédia egyik előjele is volt – írta meg a PageSix.

Liam Payne-ről hátborzongató felvétel terjed az interneten

Az említett fotó eredetileg 2014-ben készült Londonban, amikor a One Direction tagjai részt vettek Zayn Malik 21. születésnapján. Az énekes a felvételen egy 34 emeletes épület erkélyének a szélén áll. A veszélyes helyzetben készült felvétel már 10 évvel ezelőtt is megijesztette a rajongókat, és olyannyira, hogy Payne később kénytelen volt magyarázkodni miatta.

„Lehet, hogy láttál ma egy fotót, amely egy épület tetején készült. Sajnálom, hogy ott voltam és elkészült a kép”

– írta Liam Payne 2014. január 14-én a Twitteren.

A képet eredetileg egy barátja készítette, majd feltöltötték az egyik közösségi oldalra, viszont a reakciók láttán gyorsan el is távolították. A fotót azonban nagyon sokan lementették, ezért az énekes halála után ismét elkezdett terjedni a közösségi médiában. A sokak szerint a felvétel igazán hátborzongató, főleg amiatt, mert az énekes egy hasonló épület 3. emeletéről zuhant le.

Újabb részletek derültek ki a baleset körülményeiről

Az énekes halálát követően számos hír jelent meg a baleset körülményeiről. Arról a rendőrség még nem adott ki információt, találtak-e kábítószert, esetleg alkoholt Liam Payne szervezetében. A rendőrség arra kért mindenkit, amíg erről nincs hivatalos álláspont, ne vonjon le senki elhamarkodott következtetéseket.

A PageSix információi szerint már Liam Payne balesete előtt értesítették a helyi rendőröket, mivel az énekes agresszíven viselkedett a szállodában, és több dolgot is megrongált. Állítólag a szálloda halljában összetörte a laptopját, majd visszavitték a szobájába, ami kiszámíthatatlanul viselkedett. Ekkor kérte a szálloda személyzete a rendőrség segítségét.

Alberto Crescenti, a Buenos Aires-i sürgősségi szolgáltatások igazgatója azt nyilatkozta, hogy az énekes olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudtak rajta segíteni. Nagyjából 14 métert zuhant.

„A mi feladatunk az volt, hogy sürgősen odamenjünk, orvosi ellátást nyújtsunk, és megpróbáljuk újraéleszteni, de a sérülései összeegyeztethetetlenek voltak az élettel. A csapat által látottak alapján láthatóan koponyatörést szenvedett és rendkívül súlyos sérülések voltak, amelyek azonnali halálhoz vezettek”

– nyilatkozta Alberto Crescenti.

 

(Kiemelt kép: Tolga AKMEN / AFP)