Az egyik legszexibb magyar modell tűnt fel az ukrán menekülteknek segítők között

Amerikából repült haza, hogy az ukrán menekülteknek önkéntesként segíthessen.

2022. március 22., 14:07

Szerző:

Vass Zita egy Amerikában élő, magyar származású modell, aki időnként Vajna Tímea Instagramján is feltűnik, a sajátján pedig olyan szexi képeket publikál rendszeresen, mint például a fenti vagy az alábbi.

Nos, Vass Zita most hazarepült, hogy az ukrán menekülteknek segíthessen. Instagram-sztoriban posztolta újra, mit írt róla a testvére angolul:

„a testvérem, Vass Zita magyar, és mindent otthagyott, hogy L.A-ből Magyarországra repüljön, hogy nagy tételben élelmiszert és más szükségeseket vegyen, szerezzen és szállítson le a menekülő ukrán embereknek. Anyukájával és nagymamájával dolgoztak együtt, valamint a közösség más tagjaival, akikkel az ukrán-magyar határra mentek autóval. Annyira büszke vagyok rád, tesó! Azt tűzte ki célul, hogy összeszedjen 50 ezer dollárt, és 5 ezer már meg is van.”

Íme néhány fotó a segítő modellről, akinek Vajna Tímea kommentben egy vörös szívet küld. „Micsoda hét...!” – fűzi hozzá Vass Zita, és az Instagramján egy linket is elhelyezett, ahol az adománygyűjtő akcióról lehet többet megtudni.

Ők is segítettek

Jázmin Viktória, a magyar zászlós szépségkirálynő is segített a Nyugatinál

Drámai fejlemények: Horváth Grétához visszatért az ukrán menekültlány, akit pár napra befogadott

Kulcsár Edina és G.w.M. a nyugatinál töltötte az estét önkéntesként

(Kiemelt kép: Vass Zita Instagramja)