Legnagyobb félelméről vallott Csuti: a gyerekeiről van szó

Szabó András Csuti elárulta, mi a legnagyobb félelme a gyerekeivel kapcsolatban. 

2023. március 24., 08:46

Szerző:

Szabó András Csuti odáig van a gyermekeiért, az együtt töltött időt mindennél jobban szereti, azonban van valami, amitől nagyon retteg. 

Csuti a Borsnak elárulta, amikor csak teheti az idejét Medivel és Ninával tölti, ráadásul rengeteg közös programot is szerveznek. Fociznak, játszótérre járnak, élményeket szereznek, ám az apuka tart attól, hogy mi lesz akkor, ha már a gyerekei nem igénylik ennyire a társaságát.

 

„Most rengeteget játszunk, élvezem, ahogy rajtam csüngenek. De olykor mégis, ha arra gondolok, hogy ez nem lesz mindig így, elszorul a torkom. Bele fog szakadni a szívem!”

– árulta el Csuti, aki tudja, hogy a kamasz gyerekekkel már jóval nehezebb szót érteni, a mai felgyorsult világban, pontosan ezért is igyekszik megragadni minden pillanatot, ameddig lehet. Az apuka bár social media szakemberként dolgozik, a gyerekek számára a kütyük mégis tiltólistások. 

„Nálunk nincs kütyüzés. Szó sincs róla, hogy telefont kapjanak, akkor van készülék csak a kezükben, amikor én szeretnék nekik mutatni valamit. Nincs végtelen nyomkodás, és felelőtlen videómegosztó használat sem. Sőt, amikor velük vagyok, én is leteszem a telefont!” 

– magyarázta Csuti, aki hozzátette: szerinte annál szomorúbb nincs, mint amikor egy gyermek mutatni szeretne valamit a szüleinek, de azok nem figyelnek, mert a telefont nyomkodják. 

(Kiemelt kép: TV2)