Kulcsár Edina: Hiszek Istenben

Kulcsár Edina megdöbbentő, friss posztjában hitéről is vall.

2023. január 13., 13:23

Szerző:

Kulcsár Edina és vőlegénye, G.w.M címlapfotózást vállalt: a Story magazin tegnap megjelent számának borítóján látható a pár. Az állapotos influenszer-modell-médiaszemélyiség először mutatja meg a hasát ilyen fotókon.

A csütörtökön megjelent cikk és fényképsorozat, illetve az arra érkezett reakciók nyomán Kulcsár Edina aztán a következőket írta ki az Instagramra egy posztban, ami további fotókat tartalmaz ebből a sorozatból:

„tudom, hogy sok velünk kapcsolatos cikkel találkoztok, ahogyan azt is tudom, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy mi szorgalmasan jelentkezünk, hogy mindenhol ott legyünk, de ez egyáltalán nem így van. Az újságok/portálok azok, akik szorgalmasan szeretnek rólunk írni, ha kell ha nem. Egyre ritkábban fordul elő, hogy azt érezzük, muszáj megszólalni, mert vagy hazugságokkal vagy kitalációkon alapuló dolgokkal találkozunk. Egyesek divatatot szeretnének abból teremteni, hogy minket lejárassanak, de mi már ezzel sem foglalkozunk. Ha valaki elhiszi amit hall, vagy lát, akkor higgye, ha nem, akkor meg nem. Egy dolog biztos, amit tőlünk hallotok.”

A fenti gondolatmenetet követve aztán az istenhithez is elérkezik:

„hiába lett volna alkalmam korábban vagy akár most bármi körülöttünk lévő dologról rosszat mondani, sosem tettem és nem látok esélyt arra, hogy ez a jövőben megtörténjen, sem utalva, sem pedig egzaktan. Hiszek Istenben. Majd ő elrendez mindent.”

A fotózással kapcsolatban még a következőket is hozzáteszi:

„ez volt az első fotózás amit pocakosan közösen bevállaltunk, mert egy jóhangulatú cikkhez, szép képanyag is dukál. Ezúton is nagyon köszönjük mindenki munkáját, aki részt vett ebben az anyagban. Ez a kép nem egy szokványos kismama fotó, de szerettük.️ Ha beszereznétek a magazint, találtok benne más jellegű képeket is, meg persze a mi gondolatainkat olvashatjátok benne. Ezek vagyunk mi, nem pedig a »minden órában« megjelenő sületlenségek! #VILÁGBÉKE”

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)