Kulcsár Edina és G.w.M először vállalt közös realityszerepést, íme hol tűnnek majd fel

Stohl András új realityt kapott a TV2-től, Kulcsár Edina és G.w.M is szerepelnek majd benne. Íme a részletek.

2022. július 19., 14:06

Szerző:

Interjút közöl az Index Fischer Gáborral, a TV2 csoport programigazgatójával, és a beszélgetésben szóba kerül Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk.

A riportban a szakember több már futó, illetve most induló műsorról beszél, és az egyik nagy bejelentése a következő:

„vettünk például egy szerb licencen alapuló realityt, ami Párharc címmel debütál majd a TV2-n ősszel. Ezt a legnagyobb titokban néhány héttel ezelőtt már le is forgattuk, a műsorvezető egyébként Stohl András lesz. Egy nagyon izgalmas produkcióról van szó, amelyben nyolc sztárpár versenyez egymással lélegzetelállító helyszíneken. Fizikai próbákon kell a saját félelmeiket és korlátaikat leküzdeniük, a végén pedig egyetlen páros kerül ki győztesen. A párok közül egyet el is árulhatok: a tévénézők ebben a műsorban láthatják először együtt Kulcsár Edinát és G.w.M. Varga Márkot.”

A formátumról a riporternek a Nyerő Páros juthat az eszébe, már csak azért is, mert egy évvel ezelőtt Kulcsár Edina még a konkurens RTL-nél szerepelt akkori párjával, Szabó András Csutival. Emlékezetes, hogy Stohl András szintén az RTL-nél kezdte meg tévés karrierjét, 2017-ben ment át a TV2-höz, ahol azóta rengeteget foglalkoztatják.

Kulcsár Edina és G.w.M 2022 legfelkapottabb celebpárja volt itthon, az biztos

Kulcsár Edina és G.w.M Insta-élő veszekedése: A rák egye ki a szemed!

Kulcsár Edináék hatalmasat ünnepeltek, íme, G.w.M milyen meglepetéssel készült

Kulcsár Edina az újraházasodásról: Boldogan mondok majd igent Márknak

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)