Korda György és Balázs Klári életében most minden megváltozik

Korda György és Balázs Klári szintet lépnek.

2022. december 12., 12:58

Szerző:

Korda György és Balázs Klári évtizedek óta nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendenek. A múlt hétvégén Ferihegyen tartottak nagy koncertet, ahova a Bors című lap tudósítói is elkísérték őket. A repülőtér egyes termináljában tartott bulin készült fotókat ide kattintva tudja megtekinteni, amennyiben ön nem volt ott személyesen, márpedig nem lehetett csak úgy bejutni, mivel zárt körű rendezvényről volt szó.

Viszont nemcsak fotók vannak, hanem a táncdalénekes házaspár nyilatkozott is, és nyilatkozatuk tartalmazott egy nagy bejelentést. Mint mondják, folyamatosan próbálnak megújulni és így 2023-tól egészen máshogy igazgatják majd az életüket:

„soha nem volt menedzsmentünk és menedzserünk sem, de a jövő évre már van. Nem egyszerű alkalmazkodnunk a helyzethez, még akkor sem, ha az egész életünk arról szólt, hogy igyekeztünk megújulni. Ez azonban már egy másik szint, fesztiválok nagyszínpadain vagyunk, tízezres közönségek előtt.”

Korda György azt is elmeséli, hogy a menedzserre már csak azért is szükségük lesz, mert jóval nagyobb szabású fellépéseket terveznek, nemcsak holmi félplayback haknikat:

„jövőre plusz kilenc fő áll majd mögöttünk, egy komplett élő zenekar, vokálosok és táncosok is. Ha Isten megsegít minket, akkor csak nagy volumenű koncertjeink lesznek.”

És ugye a magánéletben szintén minden megváltozik Kordáéknál, miután eladták a Korda-villát, és most folyamatban van a költözésük: átteszik a székhelyüket valahova máshová.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)