Kollányi Zsuzsi a két melle közé tetováltatott, fotót is mutatott róla

Kollányi Zsuzsi már évek óta nem tetováltatott, most rögtön kettőt egyszerre.

2022. szeptember 23., 11:30

Szerző:

Arra buzdítjuk önt, hogy keresse fel Kollányi Zsuzsi Instagramját, mert az énekesnő nagyon érdekes posztot jelentetett meg most készülő tetoválásairól. Kollányi Zsuzsi azt kéri, hogy posztjait ne ajánljuk úgy is, hogy beágyazzuk az oldalunkra, ezért ha ön kíváncsi a tetkókra, kattintson ide!

A lényeg, amit azért remélhetőleg elárulhatunk: a háromgyermekes énekesnő két tetoválást csináltatott. Az elsőt a két melle közé-alá – ő úgy fogalmaz, hogy a rajz a szíve alá került, merthogy gyermekeire emlékezteti őt, akiket a szíve alatt hordott. Egy három sziromból álló virágba van beleírva a három baba neve egy olyan kompozícióban, ami kicsit azt sugallja, hogy Kollányi Zsuzsi valószínűleg nem tervez negyedik gyermeket.

A másik tetoválás az énekesnő bal lapockáját díszíti és egy őrangyalt ábrázol, de egyik tetkó sincs még teljesen kész, egyelőre csak a körvonalak vannak meg.

Kollányi Zsuzsi kétszer volt terhes: először ikerfiai születtek, majd 2020 szeptemberében született meg harmadik gyermeke. Az énekesnő azóta már fehérneműreklámban is megmutatta magát.

Kollányi Zsuzsi egyébként Majkával közös számairól a legismertebb, de Lotfi Begivel hármasban közös daluk, a Valahonnan kiugró siker lett, a YouTube-on 49 millió megtekintésnél jár.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)