Kollányi Zsuzsi Majkáékról: Éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem ve­lem számolnak

Nem dolgoznak már együtt, de erről soha nem volt világos a kommunikáció.

2021. augusztus 12., 09:35

Szerző:

Majkáék hétvégi koncertjein a korábbi állandó énekesnő, Kollányi Zsuzsi helyett Veress Mónika, azaz művésznevén Nika énekelt. Szerdán jött a hír, hogy ez azt jelenti, hogy Kollányi Zsuzsit végleg lecserélték – az énekesnő most a Bors hasábjain reagált az ügyre.

Kollányi Zsuzsinak három gyereke van, először a kisfia érkezett, majd ikrei születtek. Az anyaság azonban szerinte nem hátráltatta a munkában, egy hónappal a szülés után már a színpadon volt.

„Beszéltünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, hogy ennél jobban kellett ismernie, bízhatott volna bennem”

– emlékszik vissza Kollányi Zsuzsi, és esetleg annyi magyarázat jön jól ehhez a nyilatkozathoz, hogy Peti alatt természetesen Majoros Pétert, azaz Majkát kell érteni. Az énekesnő nyilatkozatából érdemes esetleg még a következő részletet kiemelni, amiből arról van szó, hogy soha nem lett kimondva, hogy ennek a munkakapcsolatnak akkor vége, illetve arról, hogy Kollányi emiatt neheztel-e Majkára.

„Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem ve­lem számolnak. Nincs bennem harag, sőt örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)