Kocsis Tibor lakodalomra készül a szerelmével, az örökbe fogadásról is beszélt

Kocsis Tibor a meleg örökbefogadásáról is beszélt követőinek.

2022. július 27., 12:28

Szerző:

Kocsis Tibor követői kérdéseire válaszolt az Instagramon, és rengeteg olyan téma kerül elő, ami ahhoz kapcsolódik, hogy az X-faktor sztárja tavaly ősszel beszélt először arról nyilvánosan, hogy meleg, és öt éve él kapcsolatban párjával, a Vajdaságból származó Lacival.

Volt, aki például pont a comingoutra kérdezett rá, amivel kapcsolatban Kocsis Tibor azt mondja, hogy mindenkinek ajánlja, hogy legyen őszinte legalábbis a hozzá igen közel álló emberekkel.

„Ne várj a comingouttal!”

– tanácsolja Kocsis Tibor a saját tapasztalatai alapján.

Az automatikusan eltűnő Instasztorikban megtekinthető válaszokból kiderül továbbá, hogy a 40 éves énekes és szerelme nem tervezik a gyerekvállalást, de ettől függetlenül küzdenek azért, hogy leszbikus és meleg párok is fogadhassanak örökbe:

„mi igazából nem tervezünk gyereket, viszont én nagyon szeretném, hogy ha Magyarországon az általános lehetne, hogy azonos nemű párok is örökbe fogadhassanak. Ez legyen alap szerintem, mint minden normális országban. Ez a jog mindenkit megillet, aki apa vagy anya szeretne lenni és erre alkalmas – nyilván ezt is vizsgálják meg.”

Valaki más pedig a házasságkötéssel kapcsolatos tervekre kérdez rá, amire Kocsis Tibor a következőket mondja:

„figyelj, tök őszinte leszek veled: én nem fogok arra várni, hogy Magyarországon engedélyezzék az azonos neműek házasságát, mert regisztrált élettársi kapcsolatot bármikor köthetsz valakivel. És amint úgy hozza az élet, hogy erre meglesz az anyagi lehetőségünk, akkor óriási lagzit csapunk, ez biztos.”

Olvasson még Kocsis Tiborról!

Kocsis Tibor édesapja meglepődött fia coming outján

Kocsis Tibor megosztotta élete legkínosabb dalszövegtévesztését: ő is zenés megemlékezésen bakizott

Kocsis Tibor sarkos véleményt vállalt be a petárdázásról

(Kiemelt kép: Kocsis Tibor Instagramja)