Szerencsés egybeesés: Kis Grófo felesége pont arra nem vágyik, ami meg van neki tiltva

Kis Grófo érdekes dolgokat mesélt a házasságáról Hajdú Péternek.

2023. szeptember 13., 08:38

Szerző:

Péntek este érkezik majd a Frizbi című műsor következő része, és Hajdú Péter vendége ezúttal Kis Grófo lesz, aki hírnevét nemcsak mulatós slágereinek köszönheti, hanem annak is, hogy kiderült, milyen jóban van Orbán Viktor miniszterelnökkel.

A Blikk már most tudja, mi minden fog elhangozni a pénteki műsorban, és a lap megosztott néhány részletet Kis Grófo nyilatkozatából. Ebből az derül ki, hogy a roma származású mulatóssztár számára nagyon fontos, hogy továbbvigye azokat a családi hagyományokat, amiket a felmenőitől látott. Ennek része például, hogy Kis Grófo, bár őt magát a bulibáró becenéven ismeri a közönsége, a feleségét nem engedi el bulizni:

„nem. Nem is vágyik erre. Nyaralni sem mehet el a barátnőivel, ilyen nálunk nincs, nem is vágyik rá a feleségem, ez az igazság. Amiben felnőttünk, amilyen hagyományokat láttunk, azt adjuk tovább a gyermekeinknek is. Nyilván vannak olyan hagyományok, amiket elengedünk, olyanok, amikből elveszünk, hozzáteszünk, de van egy alap mag, amit kötelező megtartani.”

Pedig ha véletlenül mégis kedve szottyanna Kis Grófo feleségének a barátnőkkel bulizni, akkor is családban maradna a dolog, hiszen a barátnők csakis a rokonok köréből kerülhetnek ki:

„nálunk is vannak barátnők, de családon belül. Például a testvérem felesége; a menyecskék tartják a kapcsolatot, és nagyon jól elvannak, akárcsak az unokatestvérével. De ha például van egy barátom, akinek a felesége jól össze tud barátkozni az én feleségemmel, akkor természetesen engedjük őket, ám egyértelmű, hogy mi is családosan megyünk el egy programra. Azt, hogy külön elmenjenek, nem nagyon tudom elképzelni.”

Boldogságuk titka minden bizonnyal az lehet, hogy amit nem szabad nekik, arra nem is vágynak. Erről Kis Grófo még egyszer beszél, kiemelve, hogy ez rá is igaz:

„azt nem tudom elképzelni, hogy külön a lányok menjenek el bulizni, minálunk ez nem volt, nem is nagyon tudom elképzelni. Nagyon fontos, hogy ő sem vágyik erre. Én elmehetnék, de én sem szeretnék.”

A fentiek fényében biztosra vehetjük, hogy nagyon izgalmas adással jelentkezik majd a Frizbi holnapután este.

(Kiemelt kép: Kis Grófo Instagramja)