Kegyetlen támadások érik L.L. Juniort

Páros lábbal álltak bele a kommentelők.

2021. augusztus 14., 10:27

Szerző:

Ahogyan azt a 168 óra is megírta, L.L. Junior meghirdette törökbálinti luxuotthonát, miután felesége múlt héten váratlanul elköltözött tőle. A hírek szerint Körtvélyessy Kinga egy fővárosi albérletbe költözött 11 hónapos kislányukkal, míg a rapper a családi házban maradt egyedül. 

Több barátjuk is nyilatkozott az ügyben, akik szerint egyrészt L.L. Junior kisfiának halála, másrészt Kinga szülés utáni depressziója vezetett a szakításhoz. Az érintettek nem kommentálták az eseményeket, azonban a rapper megerősítette, valóban árulja családi házukat.

Bár a rapper vélhetően élete egyik legnehezebb időszakát éli, a kommentelők nem kímélik. A Ripost szúrta ki, hogy a közösségi oldalakon rengeteg támadó komment érkezik L.L. Juniornak, mint például:

„Szállj magadba gyorsan. Egy nő sem képes megmaradni melletted. Itt csak veled van a probléma. Ugyanaz a sztori, mint egykor Csillával volt. S, ha az asszonyka elmegy, normális, hogy viszi a gyereket. Ha nem ügyel az asszonyka a gyerekre, akkor világvége van, és Junior meg szidja a világ összes emberét, de saját magát nem! Szégyelld magad, hogy csak ennyire vagy képes.”

vagy

„Pont ez a baj vele. A pénz az értékrend nála. Elhiszem, hogy szegény volt. Mostanra nagyon elszállt. Pontosan a pénz teszi tönkre, amire vágyott, és nem tud már leállni”

illetve

„Az álomszép ház sem hozta meg a boldogságot.”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)