Ilyen még nem volt: Katalin hercegné nyilvánosan sírta el magát

Katalin hercegnét úgy meghatotta egy tragikus sorsú kisfiú története, hogy nem bírta visszafogni a könnyeit.

2021. december 10., 12:27

Szerző:

Katalin hercegné és Vilmos herceg a napokban részt vettek egy karácsonyi jótékonysági koncerten, ahol annyira megérintette a hercegnét egy tragikus sorsú kisfiú története, hogy azonnal elsírta magát a résztvevők és a fotósok előtt – írta meg a Daily Mail.

A 7 éves Tony Hudgell nevelőszüleivel érkezett a koncertre, ahol egyből felkeltette a hercegi pár érdeklődését. A kisfiú ugyanis mindössze 41 napos volt, amikor kórházba került, mert biológiai szülei megkínozták. Három évvel később a maradandó sérülések miatt amputálni kellett a lábait. Miután a fiú örökbefogadó szülei elmesélték a történetet a hercegi párnak, Katalin hercegné könnyekben tört ki. Természetesen háromgyerekes édesanyaként érzékenyen érintette őt Tony tragédiája, aki majdhogynem annyi idős, mint Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke, György herceg

A hercegi pár és Tony szülei hosszasan elbeszélgettek, ami igen ritka a királyi család ilyen magas rangú tagjainál, hogy ennyi időt tudnának szánni egy-egy civillel való beszélgetésre. Tony szülei azt is elárulták, hogy a fiú már tanulja, hogyan tudna mankó nélkül is sétálni protézisei segítségével, és önkéntes munkával tavaly több mint egymillió fontot tudott összegyűjteni azzal, hogy kilométereket sétált, majd az összeget annak a kórháznak adományozta, amelyben csecsemőként kezelték. 

(Kiemelt kép: HEATHCLIFF O'MALLEY / POOL / AFP)