Katalin hercegné kóros soványsága aggodalomra ad okot

Legutóbbi nyilvános megjelenésén észrevehető volt, már rémisztően lefogyott Katalin hercegné.

2021. november 13., 10:03

Szerző:

Katalin hercegné mindig is légies, nőies alakkal rendelkezett, mára azonban olyan ijesztően soványra fogyott, hogy rajongói egyre jobban kezdenek aggódni érte. Sokan találgatják, vajon mi állhat az extrém vékonyság hátterében, többen úgy vélik, lelki problémák gyötrik a hercegnét.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a napokban a Glasgow-ban zajló ENSZ klímakonferencián jártak, ahol friss képek is készültek a hercegi párról. A fotók láttán Katalin hercegné rajongói döbbenetüket és aggodalmukat fejezték ki, ugyanis az oldalról készült fotókon ijesztően vékonynak néz ki. Még annak ellenére is, hogy egy enyhén A-vonalú, nem testhez simuló, szolid kék ruhát viselt, a karján és a derekán jól látszik, hogy csont és bőr.

BRITAIN-UN-CLIMATE-COP26-ROYALS

(Kép: DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP)

A rajongók egyöntetű véleménye, hogy ráférne a hercegnére egy pár plusz kiló, mert aggódnak, ha továbbra is ilyen sovány marad, vagy netán továbbra is fogyni fog, nem csak külsőre néz majd ki úgy, mintha beteg lenne, hanem ez valóban egészségügyi problémákkal járhat számára.

26th UN Climate Change Conference (COP26)

(Kép: KARWAI TANG / UK GOVERNMENT / POOL / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP)

Sokan a királyi családban dúló belső feszültséget látják Katalin hercegné fogyásának hátterében, van aki azt gondolja, hogy a szigorú szabályok és elvárások okozzák, amiknek meg kell felelnie, de vannak olyan is, akik szerint Harry herceg és Meghan hercegné renitens viselkedése, és a királyi családból való kiválása az okozója Katalin problémájának, ugyanis azzal, hogy férje testvére és felesége kiszálltak a kötelezettségek alól, Vilmosra és Katalinra sokkal több felelősség és feladat hárult, ami három gyerek mellett még a személyzet segítsége ellenére is fárasztó és stresszes lehet.

26th UN Climate Change Conference (COP26)

 (Kép: KARWAI TANG / UK GOVERNMENT / POOL / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP)

A fogyásának pontos okára ugyan még várnunk kell, de az biztos, hogy a legújabb James Bond film másfél hónappal ezelőtti londoni díszbemutatóján sokkal vidámabbnak és életteltelibbnek tűnt a hercegné, mint a most készült friss fotókon. 

(Kiemelt kép: DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP)