Hostess is volt Kárpáti Rebeka, amikor sorozatszerepéből nem tudott megélni

A Jóban-rosszbanban szerepelt, nem volt elég a fizetése.

2021. augusztus 2., 08:19

Szerző:

Kárpáti Rebeka szépségkirálynő-influenszer a Forma 1-ről posztolt a hétvége lezárásaként, elmesélve, hogy korábban hostessként dolgozott itt, ahova most vendégnek hívták. R. Kárpáti Péter lánya annak idején a Jóban-rosszban című sorozatban kapott szerepet, de azt mondja, az ottani fizetése arra sem volt elég, hogy 25 négyzetméteres albérletét fenntartsa, ezért más munkára is szüksége volt.

„Emlékszem, amikor pár éve még én is a F1-en dolgoztam hostessként. Nem hangzik komolynak első hallásra/látásra, de fizikailag és mentálisan az egyik legmegterhelőbb munkám volt , főleg amikor összesűrűsödtek a futamok… [...] Azért is dolgoztam itt anno, mert már 19 éves korom óta egyedül élek és tartom el magam, és az akkori sorozatból, amiben játszottam, sajnos nem tudtam kifizetni a 25 nm-es kis albérletemet + megélhetésemet. Ezeket csak azért mondom el, mert bár sok ilyen nem jön, de azért akadnak a „neki könnyű” és a „mindent aláraktak” kommentek. Pár évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy mint vendég hívnak el a rendezvényre”

– emlékszik vissza Kárpáti Rebeka az alábbi kép feliratában.

Kárpáti posztja már csak azért is érdekes, mert az édesapja pedig a Barátok köztben szerepelt, Berényi Andrást alakította, és ő is arról beszélt nemrég egy interjúban, hogy a napi sorozatok szereplői mennyivel kevesebbet keresnek annál, amit az emberek gondolnának.

(Kiemelt kép: Kárpáti Rebeka Instagramja.)