Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub, külföldre távozott

Járai Máté elhagyta az országot: íme, hova utazott!

2022. május 23., 08:37

Szerző:

Járai Máté kisebb botrányt okozott azzal, hogy elmondta, a Nyerő páros óta olyan rosszban vannak Rácz Jenővel, hogy a sztárséf szóba sem hajlandó állni vele, még akkor sem, ha abba a műsorba hivatalos vendégnek, amit éppen Járai vezet. A színész-műsorvezető azonban a csatornája, az RTL Klub szerint bizalmas dolgokat árult el ezzel a nyilatkozatával, így egy hónapra felfüggesztették.

„Szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! [...] Olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is)”

– írta Járai Máté a múlt héten.

Nos, az a fent említett „szabi” nem is annyira idézőjeles, merthogy a 43 éves médiaszemélyiség és a felesége most külföldre utaztak, Rómába. Ez Járai Máténak a Wizz Airt hirdető, automatikusan eltűnő Instasztorijából derül ki. A színész azt is elárulja, hogy pontosan meddig maradnak:

„egy kicsit lelépünk! A Trevi kútnál megtaláltok – Most álmodom... péntek éjjelig!”

Az előzmények

Rácz Jenő nem hajlandó bemenni a Reggelibe, ha Járai Máté a műsorvezető – kiderült, miért

Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub szerződésszegés miatt a Rácz Jenő-ügy után

Szebeni István is reagált Járai Máté és Rácz Jenő botrányára

(Kiemelt kép: Járai Máté Instagramja)